Ahojte, chcem sa opýtať je tu niekto kto tu robí gélové nechty? Chcela by som začať s gélovými nechtami 🙂
Aké gély a veci nato potrebujem a kde ich kúpiť? Chcela by som robiť gélové nechty bez použitia tipov ale podľa šablóny, vie mi niekto poradiť ako nato???
Na internete nachádzam návody len s použitím tipov
Vopred ďakujem za rady!
Pre začiatok ich chcem robiť najmä sebe možno neskôr plánujem ako píšeš aj nejaký kurz.
Tak odporúčaš mi začať prv s pomocou tipov, nie foriem na nechty??
Ďakujem za info!!! 🙂
@xena0 vravim za seba - lepsie s typmi. Na sablonu treba uz mat trosku prax v tvarovi gelu.
@adkasmolka jasne, tak radšej začnem s nimi 🙂 ďakujem ešte raz!
@xena0 neni zac, aj nabuduce. 😉
baby viete nejaku kvalitnu domacu sadu odporucit? vdaka
@xena0 ahoj, ja ako nechtarka odporucam si spravit kurz ak to chces robit aj pre kamosky. Pretoze nikdy nevies s akou skrytou plesnou na rukach a nechtoch sa mozes stretnut, ako treba pracovat pri iynch ochoreniach ruk, ci je poskodene lozko vhodne na aplikaciu gelu a pod. Taktiez nezaskodi niake info ohladom dezinfekcie nastrojov, materialov a pod.
Skala gelov, lepidiel a typov je siroka. Je na Tebe ci chces investovat do poriadneho gelu alebo do lacneho, ktory sa Ti bude odlupovat a moze sposobit aj ochorenie nechtoveho lozka. U lepidiel preferujem skor tie, ktore pouzivaju aj stomatologovia. Ak si to chce robit len pre seba, na internete predavaju zaklade sady, tam tiez odporucam radsej zainvestovat do kvality.