Baby tie co ste mali gelove nechty a aj gellak co je podla vas lepsie? A ked ste mali gellak nestiepili sa vam vase nechty? Lebo mne sa dost stiepia a lamu
Oboje kazi nechty, mala som aj jedno aj druhe a kym sa mi nechty spamatali tak to ozaj hodnu dobu trvalo.
ja som mala gelove, ale moje nechty su velmi nekvalitne a chce to len skusenu nechtarku, hocijaka si s tym neporadi, preto mi nechty vydrzali tak 1-2t.
gellak najsor asi tyzden vydrza, neskor uz skor odchadzala poskodene nechty po oboch procedurach.
Gelove nechty su humus. Prezitok minuleho desatrocia, ktoreho sa vela zien bohuzial este nevzdalo 🤣 najdi si sikovnu manikerku, ktora pri gellaku nebude mat potrebu zbrusovat nechty na 1 milimeter. Gellak vydrzi minimalne 2-3 tyzdne. Potom treba vymenit, lebo ti vyrastie necht.
su to 2 rozdielne veci... gelllack vydrzi menej ako gelove.. mne nevydrzi ani 2 dni :D a to som skusala viacvere nehtarky ale na mojich nehtoch nevydrzi nic.. gelove ano ale nemam rada ten umely efekt .. takze za mna prirodne upravene nehty