Dobry vecer,prosim vas aj vam sa stava ze v predajni GATE si nieco chcete kupit,pridete pri pokladnu,su tam 3 predavacky a vsetky rataju peniaze,vraj musim pockat aspon 10 minut pokial to zrataju..a nebolo to prvy krat..samozrejme,ze som necakala..nekupila som 😊
@alenka2101 no asi si menia kasu ? Alebo je nejaký problém so sumou v kase...stačí byť tolerantný a trpezlivy
Možno im niečo chýbalo tak to potrebovali prerátať.
Ak si to veľmi chcela pockala by si asi ti to nebolo treba a usetrila si😉
Chcela som to,ale nemohla som cakat,mala som malu v kociku a uz bola nervozna..inak bola som v tej predajni 3x a 2x sa mi toto stalo 🙈
Keď už tak by som sa pýtala na konkrétnu predajňu a nie celý reťazec ... občas sa to stane asi kdekoľvek, úprimne si nepamätám, či niekedy aj v GATE, je to možné, ale neprežívam také veci, ak mám čas ešte sa pomotám, ak nie, tak vec vrátim na miesto a idem ďalej 😅
nemam to rada a podla mna by sa to nemalo stat .. ak sa clovek neponahla ok .. ja ked idem do obchodu tak rychlo noha dnu a noha von ...stale sa niekam ponahlam ...takze 10min by som necakala-nechala by som to tam a odisla .. ak by sa tostalo niekolko x stazovala by som sa
Je to uplne bezna vec. Rata sa ked ide niektora na prestavku cize odovzdava kasu inej. Viem ze to netrva vecne. Vacsinou 2-3minutky to sa da prezit. Teda ked su rychle.
mne sa to ešte nikde nestalo
Nechapem ako mozu ratat 3pokladne naraz? tu kasu zrejme rata veduca. Cize dalsie dve pokladne museli byt k dispozicii..ak sa aj menili zmeny/alebo siel niekto na prestavku, je to chyba v manazmente,zrejme to maju na prd naplanovane casovo.. tak isto pracujem na veducej pozicii v obchode a veru,toto je velmi zvlastne a nestastne riesenie z pohladu zakaznika,zvlast ak je to pravidelne/casto.. ak ma na predajni nema kto obsluzit,tak naozaj velke minus..
Tak si potom vies asi vybrat spravny cas. Mne sa to uz tiez zopar krat stalo, ale teda v inch obchodoch, no normalne som pockala. Ved ked to musia, tak ich nebude clovek nahanat, nech im to sedi ako ma
@alenka2101 to je ten nás slovensky prístup. Nie zákazník je pán ale ja si to urobím ľahšie. To je to iste aj v nemocniciach keď sestričky radšej porozdavaju sedatíva pacientom aby ony mali ľahšiu noc. Ruka v ruke s tým ide aj nepreberanie zodpovednosti. Pokazený výrobok? Niečo nejde? To nie ja za to môžem to oni. Výhovorky na všetko. Neznášam tuto našu povahu. A zákazníci zas nie sú dostatocne asertívni. Radšej budú písať na koníka. Neboj ja som presne taký istý. Nemec by povedal takej predavačke: Nemôžte jedna z vás sa mi venovať? Ja tu nemám čas čakať. Ak by neodpovedali tak by si požiadal hneď na mieste knihu sťažnosti alebo kontakt na vedúceho. Bol som v Nemecku svedkom viacerých prípadov aj v obchode aj na letisku kedy zákazník neustúpil zo svojich oprávnených požiadaviek. Obdivujem ich za to aj preto sú kde sú. Napíš sťažnosť že sa to opakuje a že chceš vedieť čo máš v takých prípadoch robiť a koho kontaktovať. Ale aj antirwklama pre Gate je metóda. Vsimnem si aká je u nás osádky.
Socializmus na vas.😁😁 Ocividne ste nezazili dobu, ked sa 2 hodiny cakalo v rade vonku na kosik a potom dalsich 20 min. vnutri pred pokladnou. A v kosiku hovno, kedze nicoho nebolo.
#slovakboy ved ty si prorusky. Tam je to bezne. Ze ty chodis na ten hnusny zapad. A tu pravidelne frfles-od vlady, po zdrazovanie, zly zivot bla bla bla...
@slovakboy ved ona nechcela obsluzit. Nechcela poradit ci najst daku velkost. Chcela zaplatit. A kedze ratali kasu tak jej to nemali kde nablokovat. Mala pockat len chvilu minutku dve a isto by to mali hotove. Nic viac.
@ada309 Co zle zmanazovane? Proste predavacka ide na obed konci jej tym kasa. Zacali ratat mozno nikto zrovna neplatil. Tak pocitali pokladnu. A medzi tym autorka prispevku prisla na pokladnu.
Nechapem idem do obchodu mam cas na skusanie,nakupovanie,prezeranie ale uz ked mam minutu naviac pockat pri pokladni tak idem vykrikovat.
@alenka2101 je úplne normálne, že si potrebujú odovzdať smeny. Robí sa to v každej predajni. Aj na benzínke. Tu dokonca na tu dobu zatvoria. Bola si tam 3x a z toho 2x sa ti to stalo. Predpokladám, že vždy v rovnakom čase. A teda zrejme v čase, keď si menia smeny. Treba byť len tolerantný a počkať. Mne sa to stalo nedávno tiež. A to počítanie im netrvalo ani 5 min. My nehovor, že nedokazes 5 min počkať?!
Áno, stáva sa to. Robila som v predajni s obuvou a občas som si po brigádnikoch kasu prerátala. Hlavne keď som videla, že predávali pod mojim menom. Tiež by si nechcela platiť manko za druhých.
@slovakboy počuj, Rakúsko, drahá kabelka, po mesiaci problém so zapínaním a rovnako problém s reklamáciou.... Je to všade, ak máš pocit, že to je inde lepšie chod vyskúšať a ver tomu, že nie. Osobne mam lepšie skúsenosti s reklamácia mi na sk. A ze rátali pokladne? Asi sa niečo stalo. Ver tomu ze to sa stáva aj na tom ružovom západe...
@mamula20 je to presne ako pises ale zavriet sa proste neda. Tam je zas iny predpis napr z OC ked napr nesmies zavriet prevadzku len ak je v obchode jeden zamestnanec aj to na kratku domu10minut odskocit si na wc ak nieje sucast prevadzky,alebo 30minut obedna a vecerna prestavka aj to len v case ako urci OC.
Ale ked rataju jednu kasu,druha kasa moze fičať.. nechapem,preco sa nedalo platit ani na jednej a tiez nechapem,preco boli 3predavacky pri preratavani jednej kasy
@slovakboy čo doriti s týmto majú spoločné zdravotné sestry?...
@zuzana2299 netuší čo robia na mnohých oddeleniach sestričky v noci, on si asi myslí že si škriabu.....
@maciatkolulu áno aj na ružovom západe sa to stáva a naopak aj na Slovensku to funguje skvelo. Len to percento je stále v náš neprospech. A keby som nemal rad Slovákov tak tu nie som mal som viac možnosti ostať von a bol som tam na niekoľko mesačných pobytoch. Mňa len hnevá to zlé čo v nás je a nie to dobré. Momentálne hovorím o tom zlom.
@stanulienkat socializmus si veľmi dobre pamätám. Aj to ako v obchode s bicyklami nebol ani jeden bicykel. A to si mame teraz brať príklad z horších? Čo by som nechcel že. Veď všade inde je to horšie. To Nemecko bol príklad kde som to reálne zažil. Zdravú asertivitu a nie len v obchodoch a nie len raz. Preto si dovolím tvrdiť to čo tvrdím a ak to vyznelo ako zovseobecnovanie tak Sorry.
@slovakboy nie, nemáme si brať príklad z horších, len teraz sú ľudia už veľmi rozmaznani. Robí im problém počkať dve minúty a zabúdajú, že aj oni sú len ľudia a takisto robia aj chyby. Ja som vyrastala v socializme a teraz si oveľa viac vážim či už množstvo obchodov, či už výber, či možnosť cestovať, alebo povedať svoj názor bez toho, aby ťa niekto zavrel. Ludom chyba trochu skromnosti, úcty a pokory.
@stanulienkat moja sestra je sestrička takže viem že je to drina ale súčasne aj tu bolo písané práve nedávno o tom ako sa spravali sestry na JIS a ako nechali umierať človeka. U nás z Hospicu chodia od ľudí čo tam robili hrôzostrašne správy. V Nemecku funguje Paliativna liečba a tiez mám informácie z prvej ruky od kolegu ktorému tam takto zomieral otec na rakovinu. Vraj zomrel bezbolestne a bez strachu. V počte dekubitov sme na prvých priečkach v Európe tak sa tu nehrajme na skvelých. Lebo potľapkávaním sa po ramenách to lepšie nebude.
@alenka2101 obcas sa to stava a nie len v predajni GATE. Pockam, nakupim co mi treba a idem prec. Kde je problem ??