Garmin verzus Apple Watch

14. okt 2024

Ahojte, pre športovca odporúčate skôr garmin, alebo Apple Watch ? 🙂 prevažne na monitorovanie spánku, krokov a tréningu vo fitku, sem tam nejaká turistika, kardio atd.

janai1
14. okt 2024

Ak máš Iphone tak apple, ak máš android tak Garmin

petamich
14. okt 2024

Mam iPhone a hodinky oboje - na sportove aktivity su rozhodne lepsie Garmin, uz len kvoli vydrzi baterky. Apple watch baterka snad nevydrzi ani jeden maraton 🙂. Kazdopadne ak si rekreacny sportovec, tak oboje splnia svoj ucel. Monitoring spanku maju lepsie Garmin ale tie profi rady Fenix napr., co neviem kolko chces investovat.

Apple nosim radsej, pretoze casto vyuzivam moznost prijat hovor alebo voice to text a odpovedam na spravy. Len ta vydrz baterky je smutna a kedze sa kazdu noc nabijaju vela spanku nepomonitorujes 🙂

lucik194
14. okt 2024

apple budes mať na nabijacke kazdy den

veklipo
14. okt 2024

Mam iPhone, používam už roky Mac, ale hodinky Garmin. Sú lepšie

ukgirls
14. okt 2024

rozhodne garminy-su robene na sport..apple watch sui skor na okrasu rovnako ako samsung napr

wade
14. okt 2024

tu asi vychadza lepsie Garmin (pre sportovca). Ja som ale kvoli integracii kupil Apple Watch (ale Ultra2). Tam je baterka uz uplna pohoda, ale ta cena je priam nevkusna 🙂 A su relativne velke (pre babu asi nevhodne)

vanilkovazmrzka
14. okt 2024

Ak mas cokolvek a nechces nabijat kazdy druhy den, tak hocico ine nez apple 😁

vanilkovazmrzka
14. okt 2024

@ukgirls to ale nie je pravda. Apple ma skvele funkcie a presne senzory, meria spolahlivo na sport su tie hodinky rovnako vhodne ako garminy. Jedine minus je ta vydrz baterie kde ma apple z nejakeho podivneho dovodu politiku taku aku ma, a silnejsiu bateriu tam proste nedaju ani za boha