Futbalový zájazd ako darček

stojkamarcel1
4. feb 2018

AHojte, manželovi chcem dať ku výročiu takýto zájazd do Londýna na futbal (on bude šťastný že uvidí hrať manchester, ja budem v londýne). https://www.futbaltour.sk/zajazdy/arsenal-manch... Chcem sa spýtať či niekto nemáte skúsenosti s podobnými ,,balíčkami'' že letenka + vstupenka.
Nebolo by podľa vás lepšie, keby kúpim zvlásť letenku, aby sme mohli zostať viac dní a zvlášť vstupenku? Či by sa to cenovo viac neoplatilo poprípade cez ,,klasickú'' cestovku ako zájazd do Londýna (nebudeme musieť riešiť ubytovanie a veci okolo) a kúpiť iba vstupenky zvlášť.
Alebo cez Ryanair: https://www.ryanair.com/sk/en/booking/home a zvyšok doriešiť sami. Hádam z toho pochopíte čo myslím. Ďakujem 🙂

bosoriak
4. feb 2018

Ja by som to riesila urcite po vlastnej osi, letenku na seba s poistenim, ubytovanie airbnb a vstupenky online. Neviem, ci je to vyhodnejsie, ale mam pocit vacsej kontroly.

stojkamarcel1
autor
4. feb 2018

@bosoriak Hej veď práve to riešim... Zas keď sa niečo pokazí tak mi príde ťažšie to riešiť všetko na vlastnú päsť...

bosoriak
4. feb 2018

@stojkamarcel1 treba hladat tak, aby sa nepokazilo. Neviem, ci by som riskovala Ryanair, ak, tak aspon letiet den vopred. Ale airbnb ubytovanie overene s recenziami, pripadne teda hotel. Vstupenka sa da kupit online, tam je to v pohode. A navyse idete len do Londyna, nie do Bagdadu, tak aj ak sa nieco pokazi, stale budete v civilizovanom svete, plnom hotelov, ATM, lietadiel a slusnej zdravotnej starostlivosti 😉

bosoriak
4. feb 2018

@stojkamarcel1 letenky pozri skor cez skyscanner.com alebo pelikan.sk

abbey1
4. feb 2018

Určite riešiť všetko samostatne. Letenky kúpite lacno, ubytko cez airbnb tiež za pár libier. A užijete si Londýn koľko len budete chcieť. Metro tam jazdí naozaj všade.

stojkamarcel1
autor
4. feb 2018

Ďakujem všetkým 🙂 Pozriem tie letenky cez spoločnosti čo ste spomenuli.

lindusss2016
4. feb 2018

Cez ryanair som roky lietala dost casto a ziaden problem nikdy nebol, max hodinove meskanie. Ubytko po celej EU riesim cez booking.com takisto nikdy nebol problem, ubytovanie vzdy zodpovedalo popisu a fotkam. Ja som s muzom bola na zapase v Birminghame, bolo tam vyse 30 000 ludi, predpokladam,.ze v londyne to bude este horsie. Po zapase cestou zo stadionu to bolo celkom drsne, fanusikovia na seba nadavali, pluli a hadzali na seba rozne predmety a to boli oddeleni plotom, kedze kazdy tabor mal vychod zvlast. Potom sme asi hodinu a pol cakali, kym sa dostaneme na rad do vlaku a sj tak bol strasne natrieskany opilcami. No za mna proste katastrofa, aj ked musim uznat, ze na stadione to bolo celkom fajn a to nie som ziaden fanusik futbalu. Muzovi sa pacilo, teraz rozmysla nad Barcelonou, ale tam s nim uz ja iste nepojdem 😉

stojkamarcel1
autor
5. feb 2018

@lindusss2016 Ďakujem veľmi 🙂

juliet86
5. feb 2018

@stojkamarcel1 leyenky vzdy hladaj v inkognite okne pripadne skus aj google flights pripadne aj z viedne pozri

stojkamarcel1
autor
5. feb 2018

@juliet86 prečo v inkognite?

juliet86
6. feb 2018

@stojkamarcel1 pretoze letecka spolocnost vidi ze uz si si ich pozerala a nabuduce ti ukaze vyssiu cenu ako sucast marketingu aby ta donutili kuput to lebo cena rastie..... pripadne z inej ip adresy..... ale naozaj to tak najma nizkonakladove robia preto inkognito

lindusss2016
6. feb 2018

@juliet86 tak mozem povedat, ze u mnohych nizkonakladoviek som si pozerala jednu letenku viackrat a neukazovalo mi to vyssiu cenu

abbey1
6. feb 2018

@juliet86
@lindusss2016 Za posledný rok som nakúpila množstvo leteniek a musím potvrdiť, že sa cena navyšovala, keď som pozerala opakovane nejaký let. Preto som si na to vždy dávala pozor a kupovala z inej Ip a podobne. A robia to i napriklad pri predaji istkov na vlak v niektorých krajinách.

juliet86
6. feb 2018

@lindusss2016 nerobi to kazda spolocnosti a vzdy... ale je to jedna z ich predajovych strategii a radsej sa jej vyhnut, ked sa to da. nie vzdy sa to ukaze uz pri pozerani. skor ak si uz presla aj dalsi krok, vratila sa po case, zmenila datumy atd...

lindusss2016
6. feb 2018

@juliet86 ako mevravim, parkrat sa mi to stalo, ale nie vzdy, skor raritne. A ked som bola v Barcelone a chcela som si booknut letenku domov cez Ryanair, nijak mi to neslo (az po dvoch dnoch som zistila, ze som zaDavala nespravny mail 😂), tak v zufalstve som uz isla na letisko, ze ju kupim tam v Ryanair okienku a ten chlap mi povedal uplne rovnaku sumu, ako bola na nete, bol tam ale strasne vysoky poplatok za bookovanie priamo u nich, ale cena letenky bola rovnaka. Takze ja som to zdrazovanie nepripisovala tomu, ze to "prisposobuju mne na mieru, ale ze proste ta letenka zdrazela pre kohokolvek