Ahojte, neviete niekto ako to je s autoškolami? Na stránke komory autoskol je len vyplaska s výnimkami ale v žiadnej nie je spomenutá autoškola. Konkretne ma zaujíma ci sa jazdy môžu jazdiť
@lentilka78 zatvorené tiež mame pozastavené hodiny
Ďakujem vám dievčatá 😊
zatvorené, môj najstarší si robí už pol roka😨🤐, hádam ju ani nedokončí
@danielahamar ja som robila 10 mesiacov minuly rok
@sweet20 katastrofa
U nás v Bratislave autoškola funguje zatiaľ, dneska bol kurz normálka.
@danielahamar za pol roka uz to mohol stihnut, ci? Mojim to trvalo jednemu 6 tyzdnov a druhemu 3 mesiace aj to len preto, ze mal medzitym preteky v zahranici. A vlastne cely kurz to v pohode stihol.
Nieco u vas asi v tej autoskole nefungovalo...
@renab a ako? To na ňom ozaj nezalezi😁 ci pravidlá v autoškole si určuje zákazník žiak? Vychytal 2LD a cez prázdniny toho veľa nenarobili a už keď ho ma končiť, tak znova zavru🤐, dnes aj jeho spolužiak už mal tiež mat konečne skúšky a tak isto ich zrušili nevedno dokedy.
@karolinka234 určite? Lebo majú zákaz tak isto, nemôžu robit🙄
@danielahamar ja robim od minuleho roka oktobra :D a ked som mala naplanovane posled e 4 jazdy zas zavreli :D je to otras
@dada153 aj môj už mal posledne😁, no uvidime
@danielahamar neviem ako u vas, ale tu mali teoriu distancne, odovzdaval len testy. Pri urcitom pocte odovzdanych testov poziadal o trenazer a potom si viacmenej s instruktorom dohadoval jazdy. Takze to zaviselo hlavne od neho. Jazdil kazdy den.
@renab tu sa nedalo každý den
@danielahamar tak zrejme nabrali vela ludi a potom to nestihali. U nas uplne bez problemov. Ak sa cakalo, tak jedine na policajtov, aby pridelili terminy skusok.
@lentilka78 ja už robim 5 meaiac a moj termín skúšky bol 30.11 takže 5dni do skúšky a teras je stopka 😭😭cítim sa strašne.
@lentilka78 zatvorené https://www.tvnoviny.sk/koronavirus/2045239_slo...