MK- modrý koník
ja mám občas výpadky 😀
Ten "facelift" im trval nejako dlho ..od 11 som tu bola ako na klaviri a nic
Môžem odpovedať raz,tak si musím premyslieť,čo napíšem. Nevedela som sa dočkať 13.00 hoci asi meškali hodiny,som si stihla porobiť aspoň Pofotiť Nosili sme, Nosíme,Budeme nosiť
nefungoval doteraz,normálne som na prášky,už som si dala niečo na uvolnenie,ukludnenie a som strašne šťastná že sa dá opäť čítať,lebo asi by mi večer volali 112 ,toto sú presne tie dni keď si človek uvedomí ako v jednej sekunde môže prísť o dôležité rady,pomoc a hlavne sa niečo nové naučiť 😀 som šťastná že sme online,že sme tu,že si môžeme písať a tuším už sa rozbieha aj točenie zemegule 😉 Ďakujem za MK 😎
neviem...idem sa pozrieť 😀
porozmyslala si nad vyznamom tejto zalozenej otazky?
Ehm, počkaj porozmyslam chvilku, ahaaa, hej funguje 😀 😀 😀 😀
@katren: doslo ti nejake upozornenie,alebo niekde bolo info o tom? ja som si nic nevsimla ani mi nic nedoslo
😀
😠 😠 😠 bol kon vypnuty IBA od 8.00-13.30 hod. a najlepsie bolo napisane,ze ---o chvilku sme spat ---- 😀 😀 😀 ,teda bol vypnuty 5 a pol hodiny 😖
ano uz funguje
este nie, ale on urcite naskoci 😀 😀 😀 😀 😀
🙂 huraaaaa fungujeeeee 😀
Pozor: Keďže toto je Otázka, každý môže odpovedať iba raz.
a co ked par hodin neisiel modry konik.... niektore zeny z toho boli sialene, ja neviem co by robili keby im niekto odpoji pripojku na net na mesiac...sprosta moderna doba je toto..
Na dnes bola ohlasena oprava....
A ano, funguje a evidentne aj tebe, ked vies zalozit otazku 😉