Funfón verzus 4ka

domi235
3. nov 2022

Ahojte,
Mam operatora O2, a mam modry pausal, mam 4 GB dat,
Chcem prejst k inemu operatorovi kde budem mat nižšiu cenu,
a vyhodnejsi balik - data.

Mate pozitivne skusenosti s Funfonom alebo viac s 4ka?
Počula som že 4ke nefunguju data, obcas na niektorych miestach Slovenska.

Dufam ze mi poradite. 🙂

Ďakujem. ☺️

doriiis
3. nov 2022

Áno 4 ka má slabé pokrytie ,čo sa týka dat a Signálu

Fun fon? To ešte existuje?

zobaka
3. nov 2022

ja mam tiez dilemu, prave mam datovy balik a uz mi konci viazanost o chvilu v Orange, nie som velmi spokojna, mam otrasne faktury, z O2 som odisla kvoli signalu, inak som s nimi bola spokojna. Co sa tyka 4ky maju velmi zle pokrytie, aj v ramci mesta sa ti niekto dovola mozno na treti krat a ked niekde vypadnes na dovolenku, mozes zabudnut, ze ta pripoji

maranco
3. nov 2022

@domi235 treba si skúsiť kúpiť kartu 4ku, otestovať pokrytie a preniesť číslo na tú kartu sa dá aj neskôr. Ak nie je pokrytie siete 4ky tak sa použije roaming sieť Orange tam je asi limit 20 GB/mesiac. Prípadne sa dá nastaviť v mobile "napevno" sieť Orange.

bubuzu
4. nov 2022

So 4-kou som pred dvomi rokmi mala zle pokrytie aj vo veľkom meste. V dedine 4 km od neho bežne žiadne.

paciko9
4. nov 2022

Ja mam 4ku, je pravda,ze internet je bieda. Ale este sa mi nikdy nestalo, ze by som sa nedovolala, ak ked sme boli na dovolenke, bulharsku som nemala problem.

beatrixx1525
4. nov 2022

Ja mám 4ku, internet väčšinou v pohode, rýchly dá sa spoľahnúť. samozrejme sú miesta kde je signál slabý ale ja napríklad okrem práce nikam nechodím rada sedím doma a mám kľud 😂 takže nejako extra zlé pokrytie nepozorujem. Keď som chodievala pravidelne do Prešova tak cestou vlakom signál za ťahanovcami prestal fungovať a naskočil až pred vjazdom do Prešova ale to bolo roky dozadu, možno už aj to sa medzi časom zmenilo.

lenjaona
4. nov 2022

@domi235 4ku používam niekoľko rokov, ich balíčky su dost vyhodne a velmi oceňujem ze v polsku som mala signal bez problemu ( automaticky sa prepne na Orange) ..funfon som mala ale nebola spokojnosť, ja som skúsila vsetkych operátorov

janka0215
4. nov 2022

Jednoznačne operátor Radosť. Sieť je od O2 a ceny od 5€. Vychádza lacnejšie ako štvorka a pokrytie je omnoho lepšie. 🙂

tiumen
4. nov 2022

Ja som tiež za radosť 👍 8Gb + 200 jednotiek na volania/sms/mms za 10€

lenjaona
4. nov 2022

@tiumen malé balíky služieb a po prekročení 100gb dat sa to vyrazne spomalí , u 4 ky sa nespomaluje
A za tu cenu mám viac

janka0215
4. nov 2022

@lenjaona 100gb minieš za mesiac? To na čo pre boha používaš? :D ja mám neobmedzené dáta a som rada ak miniem 5gb. A to WiFi nepoužívam nikde

andula77
4. nov 2022

@janka0215 to bol snáď preklep... Malo byť MB skôr si myslím... Iba ak by bola Plačkova, tá možno minie.. 🙊 😁

janka0215
4. nov 2022

@andula77 okej. 🙂 lebo v Radosti máš 100GB plnou rýchlosťou. Toľko niekto na domácej WiFi so 4 zariadeniami neminie :D

simona1998
4. nov 2022

@domi235 no ja mám 4 a okrem ceny nie je nič dobre , skoro nikde nemám signál 🤷🏻‍♀️

kristiii
4. nov 2022

Som tiež za Radosť..síce zatiaľ ju mám len asi dva týždne (zbytočne dlho som nad ňou špekulovala 🤦), ale zatiaľ teda spokojnosť. Aj s dosahom, aj s rýchlosťou internetu. Mám rovnaký paušál ako
@tiumen, ale možno by mi stačil aj ten za 5€.

zobaka
4. nov 2022

@andula77 😂 presne Plackova, inak ja miniem cca 4 Giga mesacne a aj to su tak debilne vyskladane pausaly, ze chcu 20 e a je tam 2 giga, akoze wtf

idem pozriet tu Radost ak maju siet od O2

lenjaona
4. nov 2022

@janka0215 ja to používam ako normálny internet a mesačne miniem cca 200gb

lenjaona
4. nov 2022

@simona1998 ja mám signál bez problému

lenjaona
4. nov 2022

@andula77 myslela som GB, nie MB

janka0215
4. nov 2022

@lenjaona tak ale to je už na tebe. Nie sú to fixné služby, tak nemôžeme čakať, že to bude mať objem dát ako domáci internet.. 🤷‍♀️

zobaka
4. nov 2022

no akoze ta Radost ma ake dobre ceny, to co mam teraz od Orange za 20 eur, je tam za 5 e...len asi telefon sa neda vziat, moj je uz dost rozbity

andula77
4. nov 2022

@lenjaona uf, som nevedela, že sa to dá minúť, denne tak 6-7 GB.... To hádam nie je zdravé, ale ok

lenjaona
5. nov 2022

@andula77 x ľudí to. Používa tak

andula77
5. nov 2022
domi235
autor
5. nov 2022

@zobaka ja mam O2 a tiez mam problem so signalom, áe fungumem doma na wifi volani, inac by sa mi nikto nedovolal. Smsky mi pridu ked mam signal cize raz za cas ale vdaka wifine pohode si volam. 😊
Wifi volania- viem ze ma iphone ked tak odporucam pozriet na youtobe niekoho kto odporuca mobily s wifi volanim. 👌

domi235
autor
5. nov 2022

@beatrixx1525 myslim si ze signal mobilu zalezi aj od mobilu z akeho je materialu, raz som mala xiaomi kt. mal obal hlinikovy a mala som slabši signal, takze je to aj mobilom.

domi235
autor
5. nov 2022

@janka0215 uplne som zabudla na Radost, tak ja mam O2, cize by som v pohode pochodila s tym, a co sa tyka RADOST v zahranici?

domi235
autor
5. nov 2022

@janka0215 bola si aj niekde na dovolenke alebo v zahranici v pohode fungoval signal?

janka0215
5. nov 2022

@domi235 sieť a roaming funguje úplne rovnako. Ja mam O2, muž má Radosť. Boli sme naposledy v Škótsku a všetko išlo bez problémov 🙂

domi235
autor
6. nov 2022

@janka0215 tvoj muz s poplatkami v zahranici to mal ako? V radosti sa to deli do zon, a podla toho sa spoplatnuje roaming v zahranici