Frustrácia level milión

29. nov 2022

Ahojte.. ja už neviem, či mám len ja takú smolu alebo čo sa deje, neviem si to vysvetliť.. možno si spomínate, dávala som sem diskusiu, nie tak dávno, že sme s mužom vyhrali komentovany sprievod do louvre do Paríža, kúpila som letenky, bookla ubytko, ale padlo to lebo sme ochoreli.. mrzeli ma peniaze ktoré sme stratili (polka ceny leteniek) ale najmä to, že sme prvýkrát mali možnosť ísť sami niekam, mali sme nie veľmi dobré obdobie tak by nam to padlo vhod ale ochoreli sme celá rodina.. nejak som to prekusla,porevala som si, no stáva sa, Paríž isto počká.. manžel mal teraz z roboty možnosť ísť na noc do krakova na trhy.. ako odmenu z práce.. tak sme teda chceli ísť, samozrejme že ja nemôžem, lebo nám ochorelo stráženie detí, tak ide manžel s kamošom na pánsku jazdu, keďže by prepadli peniaze😏 ja som už tak smutná a bezradná, neboli sme spolu už 4roky preč (ja bez detí na noc ešte nikdy) najprv jedno dieťa malé, potom kovid čiže všetko zavrete, pootom druhé dieťa malé a zasa kovid... A teraz keď sme.mohli ísť dva razy niekam, tak dva razy sa nam to zrušilo... Viem že raz sa nam to podarí ale ach potrebujem to už teraz a hlavne s mužom, nie s kamoškou ani s mamou ale s nim.. je to len vyplakavnie, prosím odpustíte si blbé komenty, fakt na to nemám náladu teraz.. len utešiť 🙄🥴

petamich
29. nov 2022

ono, ked ma clovek dve male deti s vyssim rizikom, ze ochoreju, tak netreba velmi vopred planovat, ak vam ma kto postrazit, tak sa skuste rozhodovat stylom dnes, zajtra, buduci vikend, vzdy su aj nejake last minute ponuky (aj ked chapem, ze Pariz a Krakov bolo treba planovat), len ako pises, chces byt s muzom teraz - tak zacnite napr. kino a vecera zajtra, wellness o tyzden a pod.

drzim paste! 😀

petricka22
29. nov 2022

Nie si v tom sama, ved toto preziva kazda ze a s malymi detmi. Neboj, vas cas pride a budete si uzivat vylety a romantiky s detmi, alebo aj bez nich…

lusyc
29. nov 2022

My sme boli naposledy v júni 2014. Nie si v tom sama.

biibiana
29. nov 2022

Pohoda my sme takto uz 8rokov nikde sami neboli 😀 A tiez som nespala inde ako doma, alebo v nemocnici s detmi 😀 Ale to sa asi nepocita vsak.. 3 deti za sebou medzi tym covid a kopec inych problemov okolo deti. Neboj sa, najdete si na seba cas vtedy ked to bude mozne. A hlavne ako pisu vyssie v komente.. zacinajte v pritomnosti napr.vyuzit moznost odlozit deti na 2hod a ist sa najest niekam, neskor nejake bazeny a pod. Nie hned velke plany lebo to popri detoch je naozaj ako casovana bomba. Clovek mieni no dieta mení 😀 No a my sme si na zaciatok zavelili ze sobota vecer je len pre nas. Snazime sa dat spat deti cim skor a aj keby co bolo v sobotu sme tu len pre seba, kecame..kukame filmy atd. 🙂

pralinka25
29. nov 2022

my sme bez deti neboli uz 12 rokov. chapem ta.

apolka77
30. nov 2022

Ale veď to sa dá ľahko zmeniť. Keď sú deti o k zaobstarať stráženie trebárs na 12-24-48 hodín a ísť nie veľmi ďaleko do wellnes alebo len vypadnúť na noc do kina, divadla trebárs noc v hoteli a užiť si muža a navzájom.bez plánovania sa ti to podarí častejšie ako takéto dlhé cesty ..radšej 2 x kino v mesiaci ako raz za rok či dva Paríž či Krakov...viem čo si chcela povedať, len ti chcem ukázať že dá sa tráviť s mužom a romantický dni len vy dvaja sami no najlepšie to vypáli keď to neplánujem pol roka dopredu ale tebars len týždeň a je to iba na sk vieš sa rýchlo vrátiť keby deti ochorejú....a aj také kino či divadlo rande či jedna noc v hoteli veľa spraví...to je len druhý pohľad na vec. Nehladaj za tým kritiku.