Poznate niektorá? Ja ho zatial pouzivam ako detoxikacnu masku na tvár. Vraj eliminuje kruhy pod ocami???? 😕 -ale ma vraj aj ine uplatnenie v kozmetike-poradíte??? 🙂
Expertka-dik 😉
Hmm,som sa docitala,ze kruhy pod ocami maju dost spolocneho s nesp. fungovanim obliciek,pecene 😒
Etuš, to môže byť tým, že ja sa večer pristihnem, že za celý deň som do seba nedostala ani liter tekutín... Ja pijem, len keď som smädná a to už fakt musí byť.. Asi aj kvôli tomu mi postupne odchádzalo mlieko... 😠 A to som sa ešte snažila kontrolovať... ☹
Maji-podobne.Ale ja sa tým vackom pod ocami ani necudujem-spim tak max.6 hod. denne 😵
Máme dosť spoločného... 🙂 🙂 🙂
etuska, no ak to bude za voľačo stáť, tak daj vedieť aj mne, ja mám tiež riadne "podkovičky" pre šťastie a rada by som ráno nevyzerať ako sfetovaný ježko... 😎
Mne ho poradil lekár na kožné zapareniny pre malú.
no,asi ma porazí,ked budem mať pleť ešte horšiu ako teraz 😖 (píšu tam,že po začatí sa môžu prejavy zhoršiť)keby to bolo pár dní,dá sa,ale dlhšie to nevydržím!
a neviem si predstaviť,že by som to mala celú noc na tvári.
piť by som to chcela vyskúšať,ale už viem,že to bude hnusné 😝 ,ale vyzerá to veľmi zaujímavo...
má niekto odskúšané?
babulky a kde sa to da zohnat okrem netu? aj v lekvarni?
mucilienka-netusim,ci to maju aj v lekarni,ja som kupila na www.bioshop.sk 🙂 a zatial ma odskusane len ako masku na tvar +zacinam davat na kruhy pod ocami 🙄
Čo to je ten fr. íl? Ja mám také kruhy pod očami, že až... Už od strednej školy... ☹