Francúzsky buldoček a Stafordšírsky bulteriér v byte

kora16
5. sep 2021

Čo hovoríte na kombináciu francúzsky buldoček a staffordshirský Bullterier ? V jednom byte

pribinak
5. sep 2021

@kora16 Hm, susedia budú mat radosť. Stafford je sám o sebe dosť veľký pes do bytu

mistymay33
5. sep 2021

@kora16 ani nahodou.

beata_k
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
leuchtturm
5. sep 2021

Jeden pes ti nestaci?

lluciiiii
5. sep 2021

Záleží ako su výchovany a o aký byt ide.. kamoska ma argentínsku dogu a krizenca veľkého v dvoj izbovom byte a v pohode nikto sa nesťažuje ale su vychovaný a venuje sa im dost veľa nakolko majú kopec energie takze treba si toto všetko zvážiť a podľa toho.. na sídlisku stretávam tiež kopec susedov co majú dvoch väčších psov jedny majú az tri stredne plemena

21oktober
5. sep 2021

@kora16 velmi zlá kombinácia, FR je dominantné plemeno , nenechá si skákať po hlave a cíti sa pri šarvátkach dvojnásobný , stafordovi zas veľa netreba si zahryznúť. Zvoľ inú kombináciu .

pietra
5. sep 2021

ak sa psom venuješ, sú vychovaní, tak nie je problém mať viac psov v byte. Väčšinu môjho života máme doma viac ako jedného psa. Napriek tomu musíš počítať aj s tým, že si tie konkrétne jedince nesadnú. Len pri staffordovi by som volila asi opačné pohlavie, zvyknú mať vraj problém, najmä ak sú dvaja samci. Kombinácia pohlaví zas prináša iné problémy. Ja by som asi volila inú kombináciu plemien.

21oktober
5. sep 2021

Kombinácia plemien je naozaj nevhodná , chovám FR roky a viem akú majú povahu k iným psom , nemajú problem sa pustiť aj do raz tak veľkého psa. Ani zvolená kombinácia opačného pohlavia nemusí byť optimálna , aj feny FR dokážu byť riadne dominantné. FR je k tomu asi najžiarlivejšie plemeno aké poznám a ak aj nevedomky uprednostníš druhého psa no amen tma. K tomu sú strašne uprdený , ale strašne.
Ak opomeniem toto , majú úžasnú povahu voči deťom a aj ľuďom .Postav k nim plemeno menej dominatné napríklad španielskeho vodného psa .

kora16
autor
5. sep 2021

@21oktober francúzskeho buldocka už mám 10 mesiacov no miluje spoločnosť iných ľudí a vidím ako jej chýba kamoška. Keď vidí iného psa je hotová celá šťastná

kora16
autor
5. sep 2021

@kora16 iných ľudí aj psov. Hlavne psov miluje

21oktober
5. sep 2021

@kora16 10 mesiacov je šteňací vek , nie je ešte ani v riadnej puberte, dospelosť dosiahne v dvoch rokoch . Potom reálne uvidiš jej vzťah k ostatným psom . K ľudom je to skvelý pes a aj k deťom . Ale neblbni ju kombinovať so stafordom , príliš veľke riziko .

21oktober
5. sep 2021

Voľ málo konfliktné plemená , skôr submisívnejšie .

karhu
6. sep 2021

kazde 10mesacne stena miluje psov a ludi, ked zvadnes vychovu tohto, tak najskor o rok a pol uvazuj nad dalsim psom

simca06022011
6. sep 2021

@kora16 jeden vam uplne bohato do bytu staci... vela psov ma rado partaka, ty mas stena v podstate este a uz spekulujes nad dalsim psom, tak budete socializovat inak. Ked im bude malo ze su dvaja, das do bytu este dalsich ? PLus povaha ako tu pisu sa moze zmenit pri kazdom psovi...
Plus buldocek je maly pes oproti straffordovi, ja by som sa ich bala nechavat samych... teda ja osobne aj voci staffordom mam respekt ale tak su to maznaci tiez :D