Viete mi niektora poradit dobreho lekara alebo kliniku, kde ste podstupili frakcny laser a boli ste spokojne? Niekoho, kto je profesional vo svojom obore. Dakujem pekne rady😉
@misika33 aj ja sa chystam na tento zakrok alebo akoby som to nazvala. Uz som sa na to informovala, konkretne v Spinne, tam by som chcela ist 🙂 Ja mam problem aj s jazvickami a dozvedela som sa, ze toto moze pri tom pomoct, tak by som to rada skusila. Lebo uz som kadeco vyskusala, aj rozne babske recepty ci jak sa tomu hovori a vysledky ziadne, tak preto som sa rozhodla, ze by som do niecoho takehoto isla 🙂
@misika33, zatial nie, no teraz v zime uz by som fakt rada isla. Neviem odkial ste, ja z Ba, tu mam doporucene len 2 kliniky, kam fakt ist, aj ked su akurat najdrahsie, no tam boli velka spokojnost. Frakcny laser, kvalitny a profesionalne urobeny urcite zmierni o dost flaky, aj omladi plet, toho sa nemusite bat😉Len treba tu plet potom velmi vyzivovat a chranit. Odporucam prirodne olejceky hlavne, arganovy a sipkovy je uzasny.
@olivia77 nemáš vôbec začo, ja budem len rada, ak som ti nejako mojou skúsenosťou a radou pomohla, veď ak by si chcela niečo vedieť, že ako je to napríklad s hojením alebo s čím, tak sa kľudne ozvi, môžeme si popísať 🙂 Len stojím si za tým, že to proste musí robiť človek, čo to vie, čo má skúsenosti, prax 🙂
@slavkadud neni sa tam čoho báť, takže hlavu hore a hor sa do toho ak chceš do toho ísť 😉
@xili99 mohla by si mi napisat, ze ako to je s hojenim? ako dlho to trva? uz som vyhody tohto niekde citala a teda ma to zaujalo 🙂
@hildicapupu tak budeš mať potom také akoby chrastičky, po tých mikrovpichoch, ale to ti opadne, to hojenie trvá približne týždeň, samozrejme, že predtým ako sa k tomuto ošetreniu priamo dostaneš musíš najskôr podstúpiť konzultáciu s lekárom, ale za seba môžem povedať, že je to fajn, dobre investované peniažky :P
@xili99 tak ten tyzden to nie je nejako vela, myslela som si ze to bude trvat dlhsiu dobu, ale toto by mohlo byt v pohodicke, kedysi by ma ani len nenapadlo nad niecim takymto uvazovat, ze si takto pomoct niekde na nejakej klinike, no teraz mam taku nejaku vnutornu potrebu pre seba nieco urobit
@zuzkaz91 tak to som prekvapená. Ja som nemala takýto problém, ja práveže som rada, že som sa na to dala. Povedali ti raz do roka? To vlastne by mal lekár stanoviť, že kedy koľkokrát na základe toho ako je na tom tvoja pleť. Ako vyzerá po prvom takomto ošetrení a podobne. Možno by si mohla skúsiť sa ísť ukázať nejakému inému lekárovi čo sa týmto veciam venuje, že by ti povedal, čo a ako, prečo u teba to takto dopadlo a pod, vieš nech máš názor aj z inej strany. Používaš aj nejaké krémy alebo niečo také?
@olivia77 zdravím, ja to riešim teraz... Aj ste ten zákrok podstúpila? Bola ste spokojná? Potrebujem odstrániť pigmentové škvrny a celkovo omladit pleť, no trochu sa toho bojím a hlavne by som rada k odborníkovi... Dakujem