Ahojte mamičky, chcem sa spýtať, či máte niektorá fotenie dieťa podľa mesiaca narodenia, myslím či v daný mesiac je..Napr. December-Vianoce atď. Aj nejaké vtipné fotky. Chcela by som inšpiráciu. Ďakujem. 😘
Pokukaj aj na Pintereste je toho kopu 😉
Nejdem.tu davat fotky ale ako inspiraciu. Ja som fotila na tej deke s cislami a vzdy si cislo oznacila a deku ozdobila nejakou aktualnou temou. Aj som maleho tak obliekla. Napriklad vianoce ak bol december, velka noc, prve prikrmy v 6 mesiaci som okolo dala lyzicky misticky ovicie a zeleninu a jemu velky podbradnik, ked zacal chodit tak topanocky som mu porozkladala, hracky ktore ho vtom case najviac zaujali atd.
@mendynka Ja som fotila na 2 sposoby 😀
V prvom mal iba biele body s cislom mesiaca na hrudi... tam sa pekne ukaze ako sa meni
V druhom sedel v kresle s plisakom a cislom mesiaca v rame a okolo som dala aktualne vecicky alebo oblubene hracky.
@andreatytler ďakujem 😊
@mendynka Ak budes chciet aby mali fotky vzdy to iste pozadie... napriklad deku rozprestrenu na zemi, tak to asi bude fungovat len dovtedy kym dieta nezacne stvornozkovat. Od 7 mesiaca uz musel muz stat vedla neho lebo isiel z toho kresla vyskocit. Ale mozno tvoje babo bude kludas a bude pekne pozovat lezkajuc si na deke.
My sme na zaciatku dostali strasne vela oblecenia... takeho na vylety a nikam sme nechodili a nemohla som to vyuzit a tak som ho vyobliekala a fotila... ma celu zbierku fotiek v inom obleceni ako nejaky model.🙂 Nieco podobne ako @nerya.
@andreatytler Dakujem krasne baby, inšpirovali ste ma až až. 😊