Ahojte, ideme absolvovať rodinné fotenie, chcela by som jednu fotku kde budú všetky moje deti spolu, akurát jedno sa fotenia nemôže zúčastniť ( neriešme prečo). Chcela by som ho do fotky nejako zakomponovať,ale vôbec netuším ako. Dať deťom do rúk jeho fotku ? Alebo ho tam nejako doplniť vo fotoshope? Nemám predstavu ako by to mohlo dobre vyzerať. Nemáte nejaký nápad, prípadne inšpiráciu?
Napadlo ma iba kazdy samostatne na fotke napriklad v nejakych kruzkoch a to dieta tam potom pridas, cize jedna fotka a vsetci tam budu ako keby rozhadzany, ale tak urcite je krajsie byt vsetci spolu.
@domkakvet myslíš nejakú koláž z ich fotiek urobiť?
Ani nie kolaz, ako napriklad mas vianocny stromcek na nom gule a na kazdej guly by bola fotka, ale ked ze ide leto, tak nieco ine, to len tak na predstavivost.
@domkakvet neviem si to nejako predstaviť, ale možno fotografka bude vedieť 😅
uprimne? radsej by som fotenie odlozila az budu moct vsetky deti ako tam jedno len "dolepit" ... drzat jeho fotku je ako keby nic v zlom ale umrelo ... nebude to dobre vyzerat .. jedine kolaz so vsetkymi aby to nebilo do oci
Asi photoshop najlepšie
@syslik81 rátam s tým, že to tak bude vyzerať..
Na pixiz sa dajú robiť dobré rôzne koláže z fotografií https://sk.pixiz.com/template/Kola-5-fotografii...
@sanen to si skôr nechám urobiť profesionálom, nebudem to robiť sama .
.