Robim fotoalbum, teda uz treti v jednom je cca 500 fotiek..mam tam foto s manzelom po svadbu, druhy je o synovi bude mat 3 a treti je pokracovanie syna a dalsieho syna. Uvedomila som si ze okrem svadobnych sme na vsetkych foto len my.. teda ziadny iny rodinny prislusnici, mozno z vianoc babka dedko.. ale inak iba my.. spravili by ste to tiez tak alebo by ste zacali davat foto aj so surodencami a neter/ synovec..atd.. ?
@andrea_82 len ked si predstavim ze potom tych fotiek by bolo asi o tretinu viac.. napriklad my sme so synom boli uz v 11 krajinach na dovolenkach a aj tu po SK.. foto mame vela vela.. ale asi tam zakomponujem aj nejake spolocne..
Ja dávam také ktoré mám v mobile a sú pekne ale veru starých rodičov tam moc nemajú nakoľko ani foto nemajú moc s nimi takže nemám dať aké ale sesternice napr. s tými majú tak tie tam majú aj
A ono ja tie albumy vlastne nerobim pre synov ale pre seba- na starobu 🙂... chlapi sa nad tym 5000 fotografiami vzrusovat asi nebudu..
by si sa čudovala - my nemáme albumy vyrobené, ale máme fotky na hd rozdelené - a veru aj minulý týždeň sme ich s mužom pozerali…
@biba_18 ale manzel je ine nez deti.. pochybujem ze o 20 rokov budu toto pozerat ani o 40 na to nebudu mat cas..
Áno, určite. My často pozeráme staré albumy a ukazujeme si rôznych rodinných príslušníkov, ale aj priateľov. A niektorých som ani nemala šancu poznať.
Môj malý má samostatný album, volám ho "boli ma pozrieť" 😁 keď sa narodil, robila som mu fotky ak niekto prišiel na návštevu alebo ak sme u niekoho boli, aby mal s každým. A snažím sa robiť stále, nech má update po roku, po dvoch,... A keď bude veľký, budem mu môcť ukázať tu si bol s tetou XX a tu sme boli na výlete s kamarátmi YY a ZZ,...
A hlavne s tými staršími robím, kým sú ešte s nami (máme veľa 80-90 ročných v rodine).
Ano, fotiek je dost. Za 20 rokov manzelstva mame uz 16 velkych albumov. Mame ich rozdelene na spolocne fotky a albumy, kde su na fotkach len samotni synovia. Tie, ak budu chciet, si mozu raz zobrat do svojej rodiny. Mozno ked budu mat svoje deti, tak sa ich zeny rady pozru, na koho sa podobaju. Okrem toho robim este aj fotoknihy z vyletov a dovoleniek.
Ja davam vyrabat vsetky pekne fotky. Aj take, na ktorych sme s babkami, sesternicami a tetami... Ale musime byt na nich aj my s nimi.