neviem nikde zohnať album na fotky 13x18cm pre bábo. chcela by som taký klasický zakladací s popisom k fotkám. Neviete mi poradiť kde na nete by som ho mohla nájsť? Prosííííím 😉
Ak nie zakladací može byť aj iný...
zakladaci na 13x18 je mala sanca ze zozenies, ja mam kopec albumov 10x15 ( to zozenies v kazdom foto obchode a aj v tescu napr 😉 ja mam ale radcej albumy bud samolepiace alebo s tymi rozkami, si kupis napr A4 a das si tam fotky roznycg velkosti 😉
zuz11,
tak to robím s tými fotorožkami, ale chcela som si to ulahčiť a iba pozakladať fotky.
s tými fotorožkami to robím tak, že na výkres nalepím v mojom prípade 13x18cm 2 fotky a potom to založím do priesvitného (číreho) euroobalu a šup s nimi do pekného šanona. Keby som mala fotky založené iba vo fotorožkoch nechcem vedieť aké uchytané by mi prišli späť.
No ja mam doma taky fotoalbum, kupila som ho u nas vo velkosklade, ale nema popisky, ja som to nechcela, kebo ja stale fotky v albume menim a menim 🙂 Som fotomaniak, tak to viete.. a bavi ma hrat sa s fotkami, upravovat ich, menit im miesto vo fotoalbume... 😉
tami tak ten samo lepiaci a to das vlastne pod foliu 😉 a to Ti nepochytaju 😀
13x18 fotoalbum som kúpila v carefure fujilabe v petržalke
ale je len taký obyčajný ako na book
nik mi nevie poradiť ☹