Ahojte mate tu nekdo nejake foto po odstránení tetovania pripadne ako to vyzeralo po sedeniach Dakujem
@patrisaa poprosila by som aj ja foto, ďakujem krásne
@patrisaa poprosim
Baby toto ma zaujalo, plánujem si urobiť poriadny kurz na odstraňovanie tetovania len stále nejak čakám 😅 všade len počujem kto rieši co si dá vytetovat a nie odstrániť
Napíš mi správu, tam ti to pošlem. Ostatné baby to už majú v správe 😇
Odpoviem na vaše otázky takto hromadne. Tetovanie mám aktuálne po druhom odstránení. Pravdepodobne sa mi ho ani nepodarí odstrániť úplne na 100%, údajne ak bolo tetované hlboko a je zjazvené, tak tam môže zostať nejaký pigment (moje bolo bohužiaľ tetované hlboko). Zvyčajne sa chodí na cca 7 sedení, tak uvidím ako dopadnem a ako sa mi bude pigment vytrácať. Medzi sedeniami je potrebný rozostup aj niekoľko mesiacov na odbúravanie pigmentu, čiže je to záležitosť na dlho. Pravdupovediac asi si to aj tak budem musieť dať pretetovať 😏
@zuzulka558 Ja prave vsade pocujem, ze by si dali odstranit tetovanie. Asi ludia okolo 40ky lutuju tetovania z mladosti. Minule som muzovi hovorila, ze keby som mohla ist spat, bola by som zubarkou alebo odstranovackou tetovani, ze tu sa peniaze daju zarobit. Kazdopadne drzim palce s kurzom, urcite si najdes zakaznikov!
Mám po druhom sedení ak pomôže