Ahojte.
dcera mala v školke vystupenie, teda v triede, bolo to pre starych rodičov.. Len take male posedenie, tancovali a spievali. Jeden pán ich aj fotil, a nasledne sa tie fotky objavili na internetovej stranke mesta. Mne sa to velmi nepáči, môžem s tým dačo robiť?
dík.
jej díky, ale ona na tych fotkych nie je sama, je tam aj s inymi deťmi... akože až tak strašne mi to nevadí, len ma to zaráža, že sa nikto neobťažoval sa ma vôbec opýtať.
ten paragraf si kuknem a dám im do nosa, lebo u nás už to prekračuje všetky medze 😉 😠
kamajka, je uplne jedno s kym tam je. pokial si to ty nezelas, musia stiahnut fotky, na ktorych je tvoja dcera...alebo ju odtial vystrihnut 😝
ale ako hovorim, robi sa to uplne bezne, tak sa priprav, ze budu na teba cumiet ako vyorane mysi, ze co to vlastne chces.... 😖
http://www.zakon.sk/Main/lwDefault.aspx?Templat...
zakon 428/2002 Z. z. - Zákon o ochrane osobných údajov (čiastka 167/2002)
Platnosť: od: 31. 7. 2002
Účinnosť: od: 1. 9. 2002
o tom hovori, tam si ho mozes stiahnut a precitat 😉
diky baby 🙂
ved ja im dám...
je to drzost, len im daj.... 😎
Kamajka - no, neviem ci pochodis. Ja pokial viem, (ale nemam nastudovany zakon) pokial je na fotke viac ako 3 osoby, tak sa to berie ako skupinove foto a vtedy nie je povinnost ziadat od fotenych suhlas so zverejnenim. Aspon taka prax je na skolach - na webovych strankach skol. Nam to vysvetlovali na skoleni, ale fakt som to nestudovala v zakonoch.
mozes, nemaju pravo bez tvojho suhlasu zverejnovat fotky tvojej dcery, ale kasle sa na to, lebo predpokladaju, ze aj tak sa do toho nikto neobuje. pozri si na nete zakon o ochrane osobnych udajov a najdi si paragraf, aby si sa mala cim ohanat 😎