Dobrý deň prajem, chcela by som sa poradiť s fotkou na hrob. Dali sme spraviť s rodinou kamenné srdiečko s fotkou, lenže fotka už vybledla už tam nieje na nej nič vidieť. Dnes som sa rozhodla ju vymeniť za tu istú fotku len mám doma len farebnú. Je to vhodné tam dávať do toho srdiečka farebnú fotku? Ďakujem vopred za radu.😊
Môže byt aj farebná, nevhodne sú len nejaké krikľavé farby, ale klasická farebná foto je ok
@sissy27 sestra má, len nedá sa mi to už dnes ísť vytlačiť, preto len to čo som našla doma vo fotkách.
Skúsim zatiaľ vytlačiť čiernobielu len na tlačiarni, zalepiť o tu farebnú nech to drží a dám do fólie nejak to už snad vymyslím aspoň pokedy nedám spraviť originál fotku. Lenže tá fotka je skôr odtieňom žltá keďže sme mali žltú stenu a nie moc ostré svetlo tak snad to bude vyzerať dobre aj v čiernobielej
Videla som už teda celkom dosť aj farebných. Nevidím v tom žiadny problém
@nikol117nika nie je s tím vôbec problém ja mám tiež farebnú fotku na hrobe dcérky
Ak máte takzvanú fotokeramiku, ak chces čierno bielu fotku urobia ti ju aj z farebnej. Ak chcela farebnú daj si farebnú. Je to len o vašom vkuse ale vedia vám urobiť on z akejkoľvek fotky ak je kvalitná.
Ak máš len srdiečko kam si dávaš fotky tak si to Vis upraviť aj ty a vytlačiť na foto papier.
@janagem je to srdiečko z kameňa, okolo svietia malé svetielka, fotka tam bola originál čo nám robili to srdiečko tak dávali dovnútra pod sklo, lenže to vybledlo a ako pršalo sa dostala voda pod sklo. Tak nakoniec tam zatiaľ dám fotku čiernobielu len vytlačenú na papieri, a nalepím to na fotku predošlú farebnú nech to drží tvar, dám na to fóliu s snad to aspoň na čas vydrží potom niekedy dám vytlačiť originál fotku. Ďakujem každému za radu
Bežne sa dávajú aj farebné fotky. Nevidím v tom problém.
@nikol117nika a nemáš negatív z tej fotky alebo uloženú digitálnu kópiu? je najmenší problém spraviť z toho čierno-bielu. Videla som aj farebné fotky na pomníkoch, nie je to nelegálne ale mne osobne sa to nepáči.