Ahojte,
chcela by som absolvovať fotenie s bruškom a ocinom babatka.
Nejake vkusne fotky, nahodou nemate nejake tipy v Bratislave?
ďakujem velmi pekne
Ja tiez nad tym rozmyslam. Ja by som chcela take nieco velmi decentne. Nepacia sa mi tie "skoronahe" pozakryvane priesvitnym salikom 😀 Ja by som chcela nieco romanticke. Manzel foti pre seba umelecke foto, ale pri tomto mi musi asistovat 😀 Mozno vyskusame samospust a pofotime sa domka. Ja som taky hanblivy typ 😅 a doma by som sa asi vedela tvarit prirodzenejsie.
tak skuste nieco napr. v parku, pri konikoch, na hrade,....
ja som chcela nejakeho profesionalneho fotografa, ci nepoznate,ktori by nas pofotil v nejakom atelieri
ale poznam len jednu,ktora fotila moju kamaratku a maju nadhernu pamiatku s manzelom,ale ta pani odfotila len kamosku,lebo ma hrozne vela fotenia a nestiha zobrat kde koho☹
takze keby ste niekto mali skusenost a dali kontakt bola by som vdacna, aj my chceme mat pamiatku🙂
zuz12: Necitala som celu diskusiu, ale ja mam krasne fotky a bola som spokojna s Katkou Husenicovou-Rogelovou zo Senca, do IP mozem poslat t.c.
budem velmi rada ked posles
dakujem ti krasne
zuz, zavidim ti. keby sme sa mali s mojim chlapom fotit kedy on chce, nemali by sme ani svadobne foto. na taketo fotky sa mi ho nepodarilo nahovorit.
ahoj, chcela by som ozivit tuto diskusiu a poprosit o tipy na fotografov,fotografky,ktori fotia "tehotne" pary- radsej by som foto vonku,ale mozu byt aj taki,co fotia v atelieri..dakujem..🙂
My sa ideme fotiť v piatok, vôbec neviem čo na seba :( Ideme do exteriéru,niekde na trávičku.
Oh, ako Ti zavidim. Toho mojho to nejako netaha, fotit moje brusko....