Fotenie nôh - na odľahčenie

3. aug 2021

Berte to ako diskusiu na odlahcenie. Nehľadám v tom ziadny zámer....
Na pobavenie sa
Prečo si zeny zvyknú fotit vystrcene nohy - napríklad v hupajucej sieti, na ležadle pri dovolenke...s knihou v ruke..? Je to nejaká nova moda?
Mam si všímat nohy, ich oholenie, lak na nohách, opálenie, vyrážky ci zvyšok záberu na more, kde drvivú väčšinu foto zaberajú nohy? 😂😂😂😀
Komentáre typu "Mat tvoje problémy chápem" kľudne môžte písať
Každý berie humor iným štýlom 😀
Majte pekny deň

asia83
3. aug 2021

Presne. Tiež to nechápem. Príde mi to strašne trápne. Podľa mňa jedno s druhým. Chcú poukázať na more z horizontu a zároveň na svoje (z toho uhla pohľadu) štíhle nohy. 🤷‍♀️

dori92
3. aug 2021

No podla mna pohlad na vylozene nohy v kazdom evokuje skor pohodicku, klud, leharo. Skratka prijemne pocity... Nic ine by som za tym nehladala. 🤷‍♀️

h2
3. aug 2021

Ja myslím, že to vzniklo z toho, že ten, kto to fotí, má vyložené nohy, čiže relaxuje, oddychuje, užíva si.

kristianka2255
3. aug 2021

napr relaz pri mori bez slov 😉

kristianka2255
3. aug 2021

*relax

ejmylia
3. aug 2021

Presne ako tu zaznelo pre mňa to znamená nejaký ten oddych, taký chill keď to niekto dá. Neviem nestarám sa prečo to ľudia robia, ľudia robia rôzne veci a nemá zmysel to pitvať 🙂

luccija
3. aug 2021

To je taký nový štýl asi som stará tiež nerozumiem🙂asi máš závidieť, že má niekto vyložené nohy

liz_lemon
3. aug 2021

mne zase nejde do hlavy, prečo niektorí ľudia majú potrebu niekde vycapiť svoju fotku a k tomu pridajú nejaký duchaplný citát

basska_b
3. aug 2021

To sú také instagramove pozy, určite to ma evokovat pohodu, ako že si človek konečne vyložil nohy hore a oddychuje. Ži a nechaj žiť...

janeninka
3. aug 2021

Chce zachystit sceneriu, poschvalit sa kde je, ako je tam pekne a zaroven dat dokaz ze je tam aj ona, jej stopa, nie je to len foto z internetu..

simca06022011
3. aug 2021

No mne tento zaber evokuje tiez to "lejharo", ze pozrite ako vegetim s nohami hore :DD ale zase tak nietkore aj nechty chcu ukazat, alebo nebo, alebo bordel v spalni... :D ja milujem selficka v zrkadlach, kde slecna vystajlovana a okolo bordel ako v tanku :DDD

danim
3. aug 2021

Môj názor- úmysel je odfotiť oddych veget s vylozenymi nohami... realita? Pokazena cela fotka 🙈 nehovoriac o tom, že mnohé nohy vyzerajú hrozne🤭 to iste platí pri foto z tury... s takou úchylkou. 🤐

elizabet173
3. aug 2021

@liz_lemon mne tie duchaplné citáty idú na nervy aj bez tých fotografií. Niekto stihne aj dva , tri denne....