Berte to ako diskusiu na odlahcenie. Nehľadám v tom ziadny zámer....
Na pobavenie sa
Prečo si zeny zvyknú fotit vystrcene nohy - napríklad v hupajucej sieti, na ležadle pri dovolenke...s knihou v ruke..? Je to nejaká nova moda?
Mam si všímat nohy, ich oholenie, lak na nohách, opálenie, vyrážky ci zvyšok záberu na more, kde drvivú väčšinu foto zaberajú nohy? 😂😂😂😀
Komentáre typu "Mat tvoje problémy chápem" kľudne môžte písať
Každý berie humor iným štýlom 😀
Majte pekny deň
No podla mna pohlad na vylozene nohy v kazdom evokuje skor pohodicku, klud, leharo. Skratka prijemne pocity... Nic ine by som za tym nehladala. 🤷♀️
Ja myslím, že to vzniklo z toho, že ten, kto to fotí, má vyložené nohy, čiže relaxuje, oddychuje, užíva si.
napr relaz pri mori bez slov 😉
*relax
Presne ako tu zaznelo pre mňa to znamená nejaký ten oddych, taký chill keď to niekto dá. Neviem nestarám sa prečo to ľudia robia, ľudia robia rôzne veci a nemá zmysel to pitvať 🙂
To je taký nový štýl asi som stará tiež nerozumiem🙂asi máš závidieť, že má niekto vyložené nohy
mne zase nejde do hlavy, prečo niektorí ľudia majú potrebu niekde vycapiť svoju fotku a k tomu pridajú nejaký duchaplný citát
To sú také instagramove pozy, určite to ma evokovat pohodu, ako že si človek konečne vyložil nohy hore a oddychuje. Ži a nechaj žiť...
Chce zachystit sceneriu, poschvalit sa kde je, ako je tam pekne a zaroven dat dokaz ze je tam aj ona, jej stopa, nie je to len foto z internetu..
No mne tento zaber evokuje tiez to "lejharo", ze pozrite ako vegetim s nohami hore :DD ale zase tak nietkore aj nechty chcu ukazat, alebo nebo, alebo bordel v spalni... :D ja milujem selficka v zrkadlach, kde slecna vystajlovana a okolo bordel ako v tanku :DDD
Môj názor- úmysel je odfotiť oddych veget s vylozenymi nohami... realita? Pokazena cela fotka 🙈 nehovoriac o tom, že mnohé nohy vyzerajú hrozne🤭 to iste platí pri foto z tury... s takou úchylkou. 🤐
@liz_lemon mne tie duchaplné citáty idú na nervy aj bez tých fotografií. Niekto stihne aj dva , tri denne....
Presne. Tiež to nechápem. Príde mi to strašne trápne. Podľa mňa jedno s druhým. Chcú poukázať na more z horizontu a zároveň na svoje (z toho uhla pohľadu) štíhle nohy. 🤷♀️