Ahojte žienky, práve som vybrala z práčky zimnú bundu mojej dcéry.
Prvý krát som ju oprava na programe "jemný" na 30 stupňoch ( i napriek tomu, že bolo uvedené, že ju možno prať na normále pri 40 stup.)
Je to taký metalický materiál.
Stalo sa vám už niekedy niečo podobné?
@kittykat22 Nie.
@cajomila nemala si zvyšky danklorixu v práčke?
@stellarstar Nie, vôbec to nepoužívam.
No môžete sa už len tváriť, že to tak ma byť 🤷♀️
Moja dilema teraz je...čo s bundou.
Mám 100 chuti im ju zaniesť do obchodu, keďže som ju kúpila lokálne.
A ešte som taký istú dala ak mladšej pod stromček ( tá má ešte aj vysačku).
Žiaľ bloček už nemám m
@cajomila áno mne sa to tiež stalo a na celkom dosť drahej bunde 🙁, na štítku bolo tiež napísané že sa môže prať normálne v práčke na 30. Keď som ju vytiahla tak béžová bunda bola samí fľak kapučínovej farby. Skúšala som ju potom ešte 2 krát vyprať bez prášku, ale nepomohlo. Odniesla som do čistiarne a nepomohlo ani to 🙁
@cajomila mne sa toto stalo s perovou bundou. dala som do cistiarne a bunda bola zachranena. ale neviem ci to chces riesit.
@kittykat22 Hm...tým, že toto má takú metalickú vrstvu, tak tá sa akoby vydržala.Takze podľa mňa už ani čistiareň nepomôže.
@cajomila moja bola tiez leskla. Ved vyskusaj, za to nic nedas. To cistenie nie je az take drahe.
A aký práci prostriedok si použila? Reklamovať chceš bundu a v ktorom obchode si ju kupila? V čínskom?
@dianka555 moja nebola ani lacná a ani z čínskeho obchodu a tiež sa to stalo. Mala som ju dva týždne, šuchla som sa o špinavé auto, tak som ju dala oprať. Normálne som sa opýtala v obchode majiteľky či sa môžu prať a ona že áno s detským práškom ( povedala že za pól vrchnacika ) na 30. Keď som ju vytiahla z práčky ostala ako keby som sa v nej váľala niekde po zemi. Jasné že mi ju potom odmietla zobrať na reklamáciu s tým že určite som ju neprala tak ako sa mala, dala som tam asi tak za pól polievkovej lyžice detského pracieho gélu a nič viac.
@lilly2303 Dnes už ani cena nezaručuje kvalitu tovaru žiaľ.
Mne raz v obuvi odmietli vyreklamovat papuče, ktoré sa vydali po 2 mesiacoch , tak že som mala prst vonku.
Pani mi tvrdila, že mám atipicke a široké chodidlá, že to sa proste takto nemôže zostať.
Tak som jej povedala, že ako je možné, že moja mama si kúpu papuče u Číňana za 5€ a vydržia jej aj zopár rokov?
A tie jej úžasne kvalitné ani nie 2 mesiace?
@cajomila áno tie veci sú dosť nekvalitné pár krát som tam išiel, už na prvý pohľad tie veci boli nekvalitné to si hádam videla aj sama. Máš dve možnosti už tam nič nekupis alebo to dáš reklamovať a uvidíš, neverím že by to taký fejk neuznali. Ta bunda môže byť zakúpena max dva mesiace.
je to perova bunda?