Fľakatý zadok v plavkách

13. jún 2023

ahoj, je obdobie leta vody kúpania. boli sme sa kúpať a dievčatá v mojom veku (20) krásne hladké bezvyrazkove zadky. ja mám na zadku chĺpky, robia sa mi tam občas nie vyrážky ale take bodky a rôzne červené miesta a vyzerá to hrozne. čím to môže byt? moc som to neriešila ale teraz ako je leto a mám na sebe plavky, je to dosť vidno. povedali mi aj priatelia a ja neviem prečo to tak mám. nemam žiadne podráždenie ani suchu pokožku ani nič

ninusa221
13. jún 2023

Vyrážky môžeš mať aj z uzkych nohavíc. Inak to mám aj ja neriešim a mám 23..

autor
13. jún 2023

@ninusa221 Nie sú to obyčajne vyrážky ale take bodky neviem ako to opisat, sú červene bodky

lintu
13. jún 2023

tak to už len odfotiť... ideálne tak, aby nebolo poznať, že je to zadok 😀 ... prípadne si môžeš kúpiť iný typ plaviek alebo zájsť sa popýtať na kožné

nataly420
14. jún 2023

Treba len opalit 🙂 môže to byt z nohavíc .. a čo mne pomohlo je morská soľ. Kup si kvalitnú a pridaj vzdy do kúpeľa 🙂

aurinia
14. jún 2023

Ak tam más chĺpky holis si ich tak jasne ze budes mať pupaciky....na zadku sa sedí, potis sa. Potom sa to zapáli. Pouzivaj iný spôsob zbavenia sa chĺpkov.....napr. Vytrhavac....možno vosk....ale s tým nemám skúsenosť....nos tangá...od veľkých nohaviciek sa potí zadok a vzdušné nohavice z bavlny ...prípadne voľné šaty

autor
14. jún 2023

@aurinia Dakujem

autor
14. jún 2023

@lintu Ako myslíš odfotiť ? Sem?

uprimnazienka
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ankare
14. jún 2023

Holis si tie chĺpky?

macekovam
14. jún 2023

kup si sortkove plavky..

petus6
14. jún 2023

Tiež som na tom presne ako ty, mam 28 a mam hroznú úzkosť dat sa do plaviek. Jemne chĺpky, vyrážky, a "rozkysnutý" uvoľnený zadok. A to nehovorím ako vykojených prsiach. Ah jaj, všetci rádia ze máš myslieť iba na seba a nie ako to vidia iný. Nikto nieje dokonalý.

kika147
14. jún 2023

Presne aj to mam , tak zavidim dievčatám ktore maju hladkú pokozku na zadku😄😄