ahoj, je obdobie leta vody kúpania. boli sme sa kúpať a dievčatá v mojom veku (20) krásne hladké bezvyrazkove zadky. ja mám na zadku chĺpky, robia sa mi tam občas nie vyrážky ale take bodky a rôzne červené miesta a vyzerá to hrozne. čím to môže byt? moc som to neriešila ale teraz ako je leto a mám na sebe plavky, je to dosť vidno. povedali mi aj priatelia a ja neviem prečo to tak mám. nemam žiadne podráždenie ani suchu pokožku ani nič
@ninusa221 Nie sú to obyčajne vyrážky ale take bodky neviem ako to opisat, sú červene bodky
tak to už len odfotiť... ideálne tak, aby nebolo poznať, že je to zadok 😀 ... prípadne si môžeš kúpiť iný typ plaviek alebo zájsť sa popýtať na kožné
Treba len opalit 🙂 môže to byt z nohavíc .. a čo mne pomohlo je morská soľ. Kup si kvalitnú a pridaj vzdy do kúpeľa 🙂
Ak tam más chĺpky holis si ich tak jasne ze budes mať pupaciky....na zadku sa sedí, potis sa. Potom sa to zapáli. Pouzivaj iný spôsob zbavenia sa chĺpkov.....napr. Vytrhavac....možno vosk....ale s tým nemám skúsenosť....nos tangá...od veľkých nohaviciek sa potí zadok a vzdušné nohavice z bavlny ...prípadne voľné šaty
@aurinia Dakujem
@lintu Ako myslíš odfotiť ? Sem?
Holis si tie chĺpky?
kup si sortkove plavky..
Tiež som na tom presne ako ty, mam 28 a mam hroznú úzkosť dat sa do plaviek. Jemne chĺpky, vyrážky, a "rozkysnutý" uvoľnený zadok. A to nehovorím ako vykojených prsiach. Ah jaj, všetci rádia ze máš myslieť iba na seba a nie ako to vidia iný. Nikto nieje dokonalý.
Presne aj to mam , tak zavidim dievčatám ktore maju hladkú pokozku na zadku😄😄
Vyrážky môžeš mať aj z uzkych nohavíc. Inak to mám aj ja neriešim a mám 23..