je mozne vyblednuty flak na čiernom oblečení obnoviť farbou na oblečenie teda znova zafarbiť?
Skusal to uz niekto? Ci to ma vôbec vyznam ...dakujem 🙂
to uz nespravis nijak...
Duha-farba na textil.
@stanulienkat citala som o tom len ci ma s tym niekto realne skusenosti...ci to ma vobec vyznam
Fixka na textil
Ak sa mi to stane, spravim batikovane oblecnie savom. Keby to bola jedna bodka poviem, ze fixa na textil ale tuto uz by bolo vidiet. Radsej zober savo a batikuj.
Určite sa to nedá zafarbiť,za chvíľu tam bude diera.
Ja som tak farbila a bolo to fajn. Farbila som rifle.
@stanulienkat cim? farba - duha?
Ano. Ale teraz su aj rozne modernejsie farby na textil. Ak je ta mikina cela cierna, tak nemas co pokazit.
@h2 Zažehlili ste tú fixu? Ja som si tak kedysi vyrobila pomerne rozsiahly fľak v spodnej časti zavinovacej sukne (tmavomodrá s bielym kvetinovým vzorom). Bola som z toho neuveriteľne nešťastná, takže som sa to pokúsila zachrániť fixou na textil. Postupovala som podľa návodu a sukňu ešte mám a zamaľovanie nijako zvlášť nevybledlo...
@stanulienkat a co ste pouzili?
@ywett007 obycajnu farbu- Duha sa tusim vola.
@stanulienkat ano som to tu potom zbadala,ze to tu niekto napisal..som rada,ze nieco take ezistuje a vy ste boli spokojna? Ozaj to zafarbi rovnomerne vyblednute flaky a aj original latku? Jeden sacok na 1 mikinu staci a treba dat cely sacok? Robili ste rucne,ci pracka?
@ywett007 robila som to asi 10 rokov dozadu. Farbila som rifle namodro. Boli ako nove. Ine materialy neviem, ale ta farba existuje roky, tak by to malo byt ok. Navod je napisany na sacku.
@stanulienkat takze flaky vyblednute to zafarbi a zladi s ostatnou latkou? Uz to mam doma a chcem to robit v hrnci,len potom pisu,ze sa to ma oprat na 80-90stuonov...ved sa to zrazi,nie?
@ywett007 nezladi. Vsetko sa ti rovnomerne zafarbi novou farbou. Ja som farbila rifle. Ano, na vysokej teplote. Co ti to urobi s inym naterialom neviem. Podla toho, co mas. Skus na 60-70C. Neviem ti poradit, ako na iny material.
Určite nie ....nedá sa to...je to vyzrate od sava....