Ahojte, pre dieta na oznacenie oblecenia som kupila fixky na textil. Ibaze, ked som skusila napisat meno na stitok, tak sa to uplne rozpilo. Tak som skusila hore na chrbat ku krku, ibaze tam mi to zase presvita az na druhu stranu. Na fixkach je oznacenie priemeru 3,9mm, ak chcem pisat na stitok, ocividne potrebujem tenucku fixku, ze ak sa aj rozpije, stale to bude citatelne. Viete mi poradit nejaku konkretnu, ktorou vy pisete na stitky? Dakujem.
Ja som pisala vzdy perom na stitok. Lepsie ako fixa.
Klasické centro fixy. Ešte bundy po staršom súrodencovi majú značku, keď mi príde ich mladší do školy a nosí ju.
Teraz mi napadlo, ponozky tiez treba oznacit? Na podosvu?
@hanaxxx na vnutorny okraj.
Aj hrubymi fixami by sa mohlo dat pisat tensie (ak uz nechces kupovat dalsie), ked nepritlacas ako bezne pri pisani, ale drzis fixu uplne zlahka, skoro akoby tesne nad povrchom. Pises len uplne hrotom spicky.
mam dvojicky takze oznacovanie vsetkeho fixou som neriesila, ale dala vyrobit specialne peciatky s ich menami a teraz uz len vsetko opeciatkujem a hotovo, odporucam.. nic rozmazane a nic drzi aj po oprati 👍
Mňa tiež hnevalo, že sa fixa často rozmazala alebo to presvitali cez látkuna druhu stranu. Cez leto som objednala pečiatky s vlastným menom z Aliexpresu a už len pečiatkujem od spodného pradla až po ruksak. Zatiaľ sa to ani po 3 mesiacoch vôbec nezmylo. Výrobca to odporúča používať len na latku nie na štítky lebo sa to môže vyprať no mne to zatiaľ drží aj na štítkoch
@hanaxxx a klasicka centrofix ti nestaci? tie by mali odolat aj praniu. Ale inak moja mama nam vysila meno a bol pokoj 😅