Ahoj. Chcela by som Vás poprosiť o radu. Chcela by som chodiť cvičiť ale mám menší problém. Mám malé dieťa, ktoré je v tomto čase na mňa veľmi viazané a nemôžem chodiť bez neho cvičiť. Nevite o nejakom fitnes centre kde je detský kútik(v Bratislave)?
Ano
v novom Relax centre tam sa o dieta od 3 mesiacov postaraju mile baby.Je tam novy pekny kutik pre deti
kamoska tam bola s malou a bola velmi spokojna -hlvane teda mala.
ja tam chodim, ale ak je dieta na teba viazane, tak tam nechod, kutik je mimo fitka. ak je zle, tak ti z neho zavolaju, ale peniaze za vstup do fitka ti uz nevratia. A vstup stoji okolo 170 sk
a este som chcela napisat, ze moje tajomstvo je tymto padom vonku 😀 😀 😀
Ahojte. Vdaka za typ.
Noooo cicushka to je dost penazi na to aby som hned odisla keby mi cinkli 😲 . A nedalo by sa, ze by som mala maleho pri sebe tam kde sa cvici 😅 ?
A ty si uz kolko krat musela odist z fitka koly malej 😀 ?
m.maminkaju , prepac, ale bola sa niekedy vo fitku? nepripada ti to nebezpecne miesto pre dieata.Mne teda ano.
Ale to si ani zistovat nemusis, urcite ta nepustia s dietatom do fitka.
Ale je tam aj bazen a do bazena mozu ist deti od 3 rokov na tvoju zospovednost. Ale v tom pripade, plati dieta vstup do bazena tiez. Na stranke maju aj cennik. www.relaxx.sk
a mne volaju priemerne tak kazdy treti krat. Ale nemozes sa riadit podla mojho dietata.
Praveze som chodila, viem ze to je nebezpecne. Je to blbe , ze ten kutik je mimo fitka.
kolko ma tvoja dcerka rokov?
mam to v pase (prejdi myskou po mojej fotke), mame 1 a 2 mesiace. Cize take obdobie, ze niekedy si neuvedomuje, ze tam nie som a je zaujata kutikom a niekedy mame den, ze nemozem sa od nej pohnut a este jej nevysvetlim, ze sa vratim. 😒
Tak to mas fajn. Aj moj ked bol taky maly, nemala som s nim ziadne problemy. Len teraz mame take maminkovske obdobie 🙂 Ale mozno to skusim. Chodi tam dost mamiciek s detmi?
m.maminka. zo zaciatku vobec nikto...teraz sa to uz rozsirilo takze uz viac. Ale nikdy sa mi nestalo, aby bolo v kutiku viac ako 5 deti naraz. Ale to chodievam okolo 14 hod. NA vecer to uz byva ovela viac plne. Vo vecernych hodinach by som sa tomu miestu radsej vyhla.
A co sa tyka fitka? Oplati sa to za tie peniaze?
m.maminka) uprimne...ani nie...je to take iste fitko, ako hocikde ine. 😉
cicushka. Vsak to je to, ze vsade su fitka ale malo kde je vytvoreny detsky kutik 😖 .
Ahojte, dobra tema, rada by som ju obnovit, neviete, ci sa otvorilo nejake nove fitko s detskym kutikom odvtedy? ako hladam, tak hladam, ale nikde nic, ani v tom relaxx sa k tomu neviem dopatrat... plus chcela by som nieco take, kde je to pod jednou strechou, hm,,, neviete o niecom v BA? dik
Ahojte ja chodim cvicit do joy zone v petrzalke a o deticky sa tam postaraju 🙂 robia aj dobre kruhace kde si
Paradne zacvicim
@yusyas ahoj, prosim Ta, v tom joy zone je aj klasicka posilka, alebo iba skupinove cvicenia? A da sa tam nechat dieta pocas cvicenia v detskom kutiku?
ahoj, v tom novom Relax studiu v petrzalke, ale nebola som tam...