Firma Swan. Máte od nich internet a televíziu?

pe
23. aug 2011

Prosím Vás nemáte niekto skúsenosť s poskytovateľom netu a TV firmou SWAN, rozmýšľame dať si cez nich zaviesť tieto veci namiesto Magia, ale bojím sa, aby nemali časté výpadky alebo nejaké iné negatíva.... ???

syslica
23. aug 2011

@pe
teda, nechcem odstrašiť, ale ja mám dosť negatívnu skúsenosť s nimi už keď sme prechádzali zo Satro na Swan - ich pracovníci boli doslova drzí, zmluvy sa podpisovali medzi dvermi bez možnosti dôkladného oboznámenia s textom, dalo by sa povedať, že pod nátlakom a určite v časovej tiesni 😠 .... počas trvania zmluvného vzťahu boli aj výpadky, aj nekvalitný obraz - a zaklincovali to po predaji nášho bytu, keď sme im chceli vyjsť v ústrety, kupujúci súhlasil s pripojením na Swan aj s uhrádzaním poplatkov od termínu prevzatia bytu - aj ich uhradil - no mne ešte potom po 2 mesiacoch prišla súdna upomienka pre "nedodržanie splátkového kalendára"! Takže Swan nikdy viac!

pe
autor
23. aug 2011

velmi pekne dakujem, aj to mi pomohlo, pretoze som si to aj myslela, ze to nejako tak bude - taky citak, tazko sa nam rozhodovalo a teraz mam aspon predstavu...

pancake
23. aug 2011

my ich máme uz rok a sme spokojní. zálezi na ludoch ktorí v tej ktorej kancelárii robia.... mame zmluvu na rok a pol, v novembri nám končí ale uz nepredlzime (dohodli sme sa so susedovcami na spoločnom nete) ale neviem ako to bude s programami. asi kupime satelit.