Ahojte, máte skúsenosti s nejakou konkrétnou firmou na dovoz áut zo zahraničia? Pozeráme recenzie, ale veľa sa nám zdá byť falošných 🙈 ďakujem
@tehulka2011 a máš osobne skúsenosť? Lebo práve ich recenzie sú podozrivé. Všetky bez jedinej chybičky a s diakritikou. Navyše väčšinou z účtov, ktoré napísali len tú jednu jedinú recenziu. Tak nás to trošku odradilo
Ano mam osobnu cerstvu skusenost
Máme dobrú skúsenosť s Autojaro z Michaloviec. Pred 2 rokmi sme od nich brali auto.
Napr. Autasuper (pres ty bereme my) jsou top. Ale zalezi jake auto mas na mysli. Pokud nejake levne, tak to asi nebude to prave. Jsou dost drazí, ale za to se nemusis bat, ze s tebou vybabraji.
Dobry den,
uplne nahodne som si teraz precital tento prispevok a preto som sa osobne zaregistroval na Modrom konikovi, nedalo mi to :D
Zvlastne, ze firma, ktora sa snazi robit svoju pacu naozaj poctivo, len aby bol klient spokojny a preto ma asi dobre recenzie, tak je upodozrievana s fake recenzii.
Mozem vas ubezpecit, ze kazda jedna recenzia je od nasich realnych klientov, ku kazdemu jednemu klientovi mame spolocny pribeh 🙂
Vyberci