Firma, ktorej konateľom je Ficov syn, dostala od štátu desiatky tisíc

2. sep 2024

Ale ale 🙂

Firma, v ktorej je konateľom syn premiéra Roberta Fica (Smer), dostala od štátu desiatky tisíc eur. Upozornila na to poslankyňa KDH Martina Holečková.

Premiér na tlačovej konferencii vyzval predsedu PS Michala Šimečku, aby pre dotácie pre firmy, kde pôsobia členovia jeho rodiny, odstúpil z pozície podpredsedu Národnej rady. Holečková pripomenula, že na tejto tlačovej konferencii predseda vlády Fico verejne povedal, že ak sa nejaké štátne peniaze budú týkať firiem jeho alebo jeho rodiny, tak odstúpi.

Preto sa pýta či premiér svoje slovo dodrží, a skončí na poste predsedu vlády.

GAME OVER divadelník, odstúp a svinským krokom!

rusalinka
2. sep 2024

To skôr peklo zamrzne, ako ten odstúpi...

btus
2. sep 2024

jasné, že nedodrží. On vidí len seba a nikoho iného.

deti95060810
2. sep 2024

hovorí sa, že slovo robí muža ...... tak uvidííííme 😉

btus
2. sep 2024
viestta
2. sep 2024

Kto este veri jeho slubom? Hlaste sa.

btus
2. sep 2024

@viestta najhoršie na tom je, že stále mu ľudia veria. A pritom všetko robí tak okato pre seba a svojích blízkych. Ale tí tupci to nevidia. Oni vidia len _ ochráni nás pred vojnou, ochráni nás pred liberalizmom.... ( hoci polke z toho ani nerozumenjú). ☹

samkolea
2. sep 2024

Tliachac a rozpravkar, podla mna sa na vsetkych otoci s otazkou-kde a kedy to povedal a bude sa rehotat tym zabiakovskym uskrnom.

enmery
2. sep 2024

Ficovoličov trápi iné:
https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/simeckovci-rodinka-na-vyslni-statnych-dotacii-2/
Tu nie je namieste očakávať konštruktívnu debatu. Slovensko dopadne veľmi zle.

fido69
2. sep 2024

A ja si zase myslím, že keď je niekto birmovaný, tak predsa nebude klamať... no birmovanému komunistovi, tomu je všetko jedno. 🤔

diewcatqoo
2. sep 2024

To je ten pan, ktory kedysi ubezpecoval lud, ze v roku 2014 uz nebude v politike?

autor
2. sep 2024

@diewcatqoo Fico od roku 2014 už nie je v politike. Od roku 2014 je tam už len jeden prepitý mafiánsky hulvát, ktorý o rešpektovaní výsledku demokratických volieb hovorí len keď je práve pri moci.

deti95060810
2. sep 2024

@diewcatqoo keby len to ...ale že aj dialnica Bratislava - Košice bude v roku 2010
https://www.sme.sk/c/3392421/jul-2007-fico-trva...
https://www.sme.sk/c/3473032/fico-si-nepamata-c...

aurinia
2. sep 2024

Treba aj tym nazvom diskusie zveličit....desiatky tisic eur alebo 10tisic eur...😂😂😂😂 Typicke

ahhola
2. sep 2024

Fico, riso, miso... Vsetko na jedno prdo😈

mamaaja82
2. sep 2024

Ze vas to este bavi sa cudujem

autor
2. sep 2024

@mamaaja82 presne tak, už nás to nebaví, smerácka verbež robí presne to, z čoho denno denne obviňuje opozíciu.

Keď smerácka verbež bola v opozícii tak hnali ľudí do ulíc aby si žiadali predčasne voľby, keď teraz opozícia zvoláva protest, tak brechajú že rozvracajú štát lebo nerešpektujú výsledky demokratických volieb.

danica2711
2. sep 2024

už som zvedavá na výhovorky, aké zranený a ublížený tvorca mieru a pokoja vymyslí...jedným jediným som si istá, a to tým, že neodstúpi. Nasral si do huby už toľkokrát, prečo nie znovu?

mamina7070
2. sep 2024

fuuu to co sa skupinu ludi neschopnych citania s porozumenim sa tu zislo

ta agentura dostala prispevok na prevadzku chranenej dielne lebo zamestnava zdravotne tazko postihnutych zakonne narokovatelny prispevok ci chcete diskriminovat zamestnavanie TZP ludi? lebo Fico ?

marca12
2. sep 2024

@mamaaja82 A co mame robit? Prizerat sa vsetkemu,co robia? Ved to uz nie je normalne,co robia.

aliziana
2. sep 2024

@mamina7070 ale aj tie "Šimečkove" prevádzky dostali peniaze úplne legálne a dokonca im ich prisudzovala aj Ficova vláda. To Fico sa vyjadril, že v podobnom prípade by on hneď odstúpil. Takže o čom hovoríš Ty?

viestta
2. sep 2024

@mamaaja82 nie, vobec ma to nebavi. Rozhodne by som bola rada ak by som sa preslapmi vladnucej strany a jej prisluhovacov, rovnako ako preslapmi tych, ktorych vladnuce strany chrania, vobec nemusela zaoberat. Lenze to co sa tu dejej vobec nie je v poriadku a nebudem sa tomu ticho prizerat, pretoze ten kto mlci ak sa deje zlo to zlo podporuje. Na zlo treba aspon poukazat ak nemu uz nemozes zabranit.

viestta
2. sep 2024

@mamina7070 a kto pridelil prispevky tym "Simeckovym organizaciam"? Ukradli ich alebo boli im pridelene na zaklade riadne podanej ziadosti, ktora splnala zakonne podmienky a ktoru prislusne komisie ohodnotili a prispevky im v sulade so zakonmi schvalili. Kto sedel v tych komisiach? Zatial sa ziadne korupcne spravanie v suvislosti s pridelovanim dotacii tym "Simeckovym organizaciach" ani nevysetruje, nie to aby sa dokazalo, takze tiez ich dostali v sulade so zakonom a podla zakonov mali na nich narok.

mamina7070
2. sep 2024

@aliziana porovnavas neporovnatne prispevok na prevadzku chranenej dielne je dany zakonom a aj jeho vyska to co dostavala napr simecko a partnerka su fondy ktore su pravne nenarokovatelne a vysku grantu urcuje komisia

viestta
2. sep 2024

@mamina7070 a kto sedel v tej komisii? Preco im ich pridelili ak nesplnali podmienky? Mas informacie o tom, ze by nesplnili podmienky pridelenia financii? Ak ano, je tvoja obcianska povinnost podat TO a ziadat presetrenie ci pridelenie dotacii je v sulade zo zakonom.

mamina7070
2. sep 2024

@viestta a ty si co domyslas ja som napisala ze vyska dotacie nie je dana zakonom a zavisi na posudeni komisie nikde som nepisala ze nesplnali podmienky

viestta
2. sep 2024

@mamina7070 no a ked komisia posudila, ze im ju da a kolko im da kde vidis ty a sudruh Zlatousty zo Sumracnej problem? Ci ten "big problem" problem je len Simecka.
Ano, viem, ze na chranenu dielnu dostane prispevok aj Jozko Mrkvicka z Hornej dolnej a o statny prispevok moze poziadat akekolvek obcianske zdruzenie, hoc aj OZ Marky Malej z Diery pod Brdmi. Ak Marka dostane dotaciu, tak ju dostala v sulade so zakonom a predseda vlady by sa v tom nemal rypat a vyvolavat vasne. Medzi Markou a Simeckovcami nevidim ziaden rozdiel, ten rozdiel vidi len sudruh Velkohuby...
(Ale ked uz konspirujeme, kto vie co zac je ta smeracka chranena dielna, mna by to fakt zaujimalo. Ked uz konspirujeme, tak sa mozme zacat (po vzore sudruha Velkohubeho) zamyslat nad tym ci to nie je len pracka na statne peniaze a ci sa na nich niekto neprizivuje)

btus
3. sep 2024

@deti95060810 veru, on toho už narozprával.