Dievčatá,prosim o radu ktore mate sušičku pradla Whirlpool 400010765670, ako riešite spodný filter?mne ukazovateľ ukazuje po každom sušení ...čistiť filter,co ked som ju kupila v januári ,mi bolo tvrdené a je to aj v papieroch že cca každé 5 sušenie ,akoze ok ved vycistim po každom suseni ,ale sa mi zdá ze ten filter tam nesedí poriadne, tym pádom sa vzadu zanáša ta mriežkovaná cast .Uz som pozerala na nete cenu nového filtra😂iba taká smiešna suma 17,00 euro cca,plus pošta ...4,10 ,za kusok molitanoveho filtra,je prehnaná si myslim.Už ste menili ? Mozno ci sa da kúpiť nejaký univerzálny co sa prispôsobí ,poprípade presne a strihne ?za každú radu ďakujem 🙏👏
@danika999 vyskúšaj a daj mi prosim vedieť 🙏😘
@provodovska ahoj volala som tam a ze ten lacnejsi filter je slaby priehladny..tak ja vezmem iba ten za 16.80..všeobecne s tym zanasanim myslim ze na to ma vplyv aj pouzivanie avivaze do prania..potom ten prvy filter sa zalepi a prepúšťa prach do spodneho
@danika999 môže to mat súvis ,síce ja som prestala používať avivaz ,kvôli susicke ...keď som si prečítala niekde ,že sa nemá používať ...ale na začiatku som pridávala do prania ,takze objednám aj ja ten drahší .Dakukem za info ,si mi pomohla 😘
Zienky prosim vas, vyriesil sa problem so susickou? Ci volali ste servis alebo ju reklamovali? Mame ju cca rok a pol a ked sa zanesie mriezka, tak ju ako idiot vyskrabkavam ihlou a aj tak sa neda vsetko povyberat. Nervy mam hrozne, nechcem, aby sa znicila :(
Ja som tiež kupovala a vymenila filter, a ak chcem prádlo dat do sušičky, nedávam do prania avivaz, ten filter vďaka avivaze zmäkne, a nedrží ako ma
@bibiiana sušičku treba kompletne rozobrať tak aby ste sa dostali k obidvom chladičom (na teplo a na chlad). Treba odmontovať vrch, boky, zadné čelo, predné čelo, bubon, kabeláž a nakoniec bakelitovy kryt chladičov. Potom pomocou kompresora vyfukať mriežky chladiča. Mne rozobratie trvá asi 1,5 hodiny. Prvé rozobratie 3 hodiny.
@bibiiana opravar nam priniesol tie spodne dvierka a aj so zabudovanym filtrom v takej sietke. Kazal robit udrzbu bud vysavacom alebo velkou striekackou na etapy prestrekovat vodou, ale obcas si proste lahnem k susicke a cistim s ihlou alebo so zubarskou sondou. Snad este chvilu vydrzi, ale takyto system by som viac nechcela. A to sme si dali v predajni poradit..🙈
ahoj prave to riesim aj ja..tiez mi vypisuje castejsie ako kazde 5te susenie..a ide mi na nervy to cistit..ja mam susicku vyse roka a este som ho nemenila ale uz podla mna treba..neviem kde si nasla na ktorej stranke, lebo ja tiez som nasla za taku cenu ako pises..zhodou okolnosti je ten obchod vo vedlajsom meste a muz tam bol dnes rano..skoda ze som sa k tomu nedostala skor a neposlala ho do obchodu..na tej stranke ale maju aj jednoudchsi filter za 5eur..molitanovy asi nie je dvojvrstvovy..ak ho tam poslem tak mu dam kupit asi oba a doma si ich skusim..