Prosim naposledy som videla tri super autenticje filmy o domacom nasili a tyrani zien...ako ...tyrana,zabila som tyrana, noci s nepriatelom,kedysi sj film dost som videla s lopez,chcela by som taky film,kt.by naozaj bol super s dejom,nie iba v kratkosti,ale aj dlhsi moze byt vyvoj a pod.mohli by ste mi s nejakou takouto tematikou odporucit?nie prosim dokumemty,iba filmy cisto,kt.sa daju aj na nete stiahnut,ci pozriet...dakujem krasne!
dakujem, ja som to videla aj toto,ale skor myslim tyranie domace nasilie medzi manzelom a manzelkou,
Zvlastna zaluba
Zaváňa to uchylkou🙂
to nie je záľuba, sú to dobré filmy, aspoň poučné( nezháňam to iba pre seba-aj pre krstnú, ktorú týra manžel), prosím takéto komentáre nie sú na mieste, ďakujem.
AK máte nejaký záujem prispieť názvom filmu,prosím,ale inak nie.
@marina24 v com jej pomoze film ? myslim ze by si mala zhanat odbornu pomoc nez nejake filmy ;)
Mne sa celkom pacil film Dokonaly manzel..
To ťa fakt bavia takéto filmy pozerať???
@marina24 ako sa vravi komu niet rady tomu niet pomoci , v com jej pomoze film kde tyrana zabije muza?
ja vas neprosím o konstatovanie toho, ake sa m pacia filmy, niekomu sa pacia muzikaly, inemu horoy a krvaky, co je zle na autentickych pribehoch? jeden ma rad zltu farbu,iny modru, co je prepana na tom?
3096 dni, nie je to o tyrani manzelky ale je to o unose a byti tyrani maleho dievcatka a ked je uz z nej zena tak ...