Film 50 odtieňov sivej 2015

michellem
21. feb 2015

Ahojte, nemáte niekto stiahnutý tento film z internetu? Neviem to stiahnúť, nie som taký IT technik. Ďakujem.

zuzulik1234
21. feb 2015

pochybujem,ze uz to bude na nete, kedze len prednedavnom to bolo v kine...

lucy125
21. feb 2015

Je už na nete s tiulkami sa da krasne stiahnut.

agnese
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lucy125
21. feb 2015

@agnese tak my určite nemame nahravku z kina,mne to mm stiahol normalne,nahravky z kina nestahujeme 😉

agnese
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lucy125
21. feb 2015

@agnese no neviem čo je to webrip ale ked pride po18h sa ho spytam.

monicm
21. feb 2015

a vy sa nebojíte sťahovať filmy??????? a ešte sa aj verejne pýtať???????nestačila vám diskusia a úplatkoch lekárom????????

lucy125
21. feb 2015

@monicm pre svoju potrebu možeš,nesmieš to predavat.

monicm
21. feb 2015

@lucy125 to je pravda len čiastočne,ale je to vaša vec,ja len že si treba dávať pozor,o čom sa bavíte a hlavne verejne 😉

lucy125
21. feb 2015

@monicm akočiastočne? trestne je stahovat a predavat,pre svoju potrebu možeš,ja to dokonca nedavam ani na dvd z pc to rovno pozeram na telke a to je legalne a hej každeho vec si myslim.

sissy27
21. feb 2015

@lucy125 trošku ťa poopravím - sťahovať pre svoju potrebu môžeš, ale nesmieš majiteľovi autorských práv spôsobiť škodu väčšiu ako 266€ ... prípadne legálne môžeš sťahovať z oficiálnych zdrojov (napr. google play, itunes a pod. - tam ale asi novinky z kín nenájdeš 😅)

@monicm je to každého vec - teba predsa nikto nebude naháňať za to, ak si niekto iný stiahne hoc aj sto filmov každý týždeň 😉

michellem
autor
21. feb 2015

No dievcata,ja som nasla mnoho stranok s tymto filmom,ale samozrejme,ze chcu rozne prihlasenia, zalozenia uctov a tak.Tiez som videla film z kina, len tam chyba cca 15 minut. Ja to chcem len vidiet,nie to posuvst dalej.Báť by sa mali ini a o ine veci.a stahovanie hudby?vsetko je trocha na tenkom lade.

michellem
autor
21. feb 2015

@lucy125 mohla by si mi helfnúť?Ďakujem

lucy125
21. feb 2015

@michellem ked sa muž vrati z roboty,po 18h,ja neviem odkial ani kde to uložil,ok?