Ficov palec

lujza_
13. júl 2024

Váš názor ? Môj je taký , že mňa ako prvé zaujalo na videu po streľbe na premiéra to , že nieje na ňom vidno ani kvapka krvi ešte som si hovorila , možno mal nepriestrelnú vestu.Ale potom keď Kaliňák prezentoval aké to je vážne ,tak som bola v pomykove...a teraz toto .
Čiže ja si myslím , že síce pán na neho strieľal , ale Fico vyviazol OVEĽA menej vážne , ako bolo podané verejnosti a iba z toho chcel vytrieskať doživotný prezidentský dôchodok. A nikto ma o opaku nepresvedčí.
A zaujímavé je , že žiadny doktor nás o jeho stave neinformoval iba naša "dôveryhodná" vláda .

lujza_
autor
13. júl 2024

Navyše , po takých vážnych zraneniach (5x prestrelené tenké črevo , atď) ako nám boli prezentované , by som ja asi doma mala rekonvalescenciu a nie cestovala pri more , ale tak každí sme iní zjavne
A ešte citát hospodárske noviny 29.5.
"Minister obrany a podpredseda vlády Robert Kaliňák po rokovaní vlády priblížil, že premiér Fico “prijíma po dlhých dňoch potravu”. Doplnil, že Fico utrpel poranenia tráviaceho traktu a pohybového ústrojenstva, pričom zranenia na ruke a nohe sa hoja. Rekonvalescencia predsedu vlády bude podľa neho trvať extrémne dlho."

enmery
13. júl 2024

Fico je psychopat a chodiace zlo. Ale fakt nespomínaj toto. Bol postrelený a dali ho dokopy a to treba rešpektovať. Žiadne konšpirácie prosím.

gypsomilka
13. júl 2024

Nezapajam sa moc do diskusii kde je on,resp vobec,ale v skratke,ze krasne divadlo predviedli pre tych co seno seru

lujza_
autor
13. júl 2024

@enmery ja mu tiež neprajem nič zlé , ako ani nikomu , len mi vadí že to bolo prezentované v horšom svetle zjavne účelovo .Ale , som rada že sa mu darí 🍀

sevrin
13. júl 2024

Celé to bolo divadielko, aby vládna chunta mohla pretlačiť lex atentát. Teraz je na rade opozícia, aby z tohto komplotu vytrieskala čo najväčší politický kapitál.

victoriab
13. júl 2024

@lujza_ vies co je najhorsie? Ze na toto vsetko napisem: a co? Nikoho to, zial, nezaujima. Ty aj ja tu len diskutujeme na modrom koni, slovakom je to uplne u prdele, aj keby im niekto na hlavu ondi 24/7, nereaguju na korupciu, zufalu situaciu v zdravotnictve, skolstve, nic slovaka nezaujima. Zije si dalej svoj nezaujimavy zivot, otaca borovicku s pivom, zanadava v krcme. A co? Nic. Mozu si robit, hovorit, co ccu. Slovac je tak hlupa, az je to na zaplakanie. A ludia, ktorych som.aj ja volila a su v opozicii, nerobia absolutne nic. Toto keby v parizi poltiici robili, miliony su v uliciach a vyzenu ich vidlami z "palacov". My nie. My nic. Ved a co? Ach, do revu mi je.

jozko_z_lesa
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lujza_
autor
13. júl 2024

@jozko_z_lesa oki , niekedy je asi lepšie nešpárať sa v Tom 🫣

vintage_woman
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
leni1977
13. júl 2024

@victoriab opozícii boli týmto atentátom úplne zviazané ruky, bohužiaľ

mirkam3
13. júl 2024

@lujza prispevky ohľadom Fica sa snažím nesledovať ani nekomentovat. Nech si užíva tu svoju ťažko vybojovanu rentu, sa čudujem, že skončil iba v Chorvatsku, nie niekde na bielej palmovej pláži.

Ale prvé čo ma pri tej správe napadlo bolo, že to je total demonstovanie postoja “viete, čo mi môžte” - vie, že sa to bude bulvarizovat a just sa po takmer vyberie do krajiny, kde momentalne dovolenkuje snad najviac Slovákov 🥳. A väčšina tej sedlace čo ho voli dookola roky opakuje naučené “sami mame malo” a možno nejde ani len doma na kúpalisko s deťmi…tak snad aspoň pozdiela viac foto, nech sa potešia z dovolenky aspoň s nim 😂🛥️🐚

victoriab
13. júl 2024

@leni1977 ale stale zijeme v demokracii, do frasa. nemozeme zit predsa teraz 4 roky v bubline so zavretou hubou 😵‍💫

leni1977
13. júl 2024

@victoriab samozrejme, že by to tak nemalo byť. Ja len toľko som chcela k tej opozícii, lebo veď vieme na koho bola okamžite hádzaná vina za ten atentát - na opozíciu a médiá. A preto je to teraz tak ako to je. Fico a spol. si robia čo chcú.

knieza_pribina
13. júl 2024

@mirkam3 tak pre Fica je renta 6tis mesačne asi ako pre mňa, keď idem na týždenný nákup do Lidla a vrátim fľašky a automat mi vráti +-3 eurá 😄 isto na to nie je odkázaný. Skôr na čudujem, ako je pachtivý po moci, ja na jeho mieste by som až do smrti ležala na pláži a nechala sa omývať morom a tu na Slovensku by o mne nikto ani nepočul (na štýl Počiatka).

bloger
13. júl 2024

@lujza_ Nerozumiem prečo by nemohol mať prestrelený palec. Nemuselo mu nič dorastať. Jednoducho mu v nemocnici ten náboj vybrali. Možno išlo o priestrel. Je mi jasné čo je Fico zač. Nezdá sa mi ale v poriadku zľahčovať tak vážnu vec. Okrem toho tu nešlo len o prestrelený palec.

petronelag
13. júl 2024

Ja sa iba čudujem na takých ľuďoch, ktorí si myslia, že vedia všetko lepšie ako lekári, že vedia kde má byť krvácanie pri strelnom zranení, ako má vyzerať palec po operácii, za koľko času sa to dá vyliečiť, koľko bude trvať rehabilitácia, ktorá u neho ešte trvá.
Informácie zverejnili, aj BB nemocnica a kto si k tomu takto vymýšľa, ja s takými ľudmi ani nestrácam čas. A úraz sa mu stal v práci. Renta v takej sume u neho nehrá žiadnu rolu. Alebo sa pozastavovať nad tým, že išiel na dovolenku do Chorvátska, išiel tam kde je kratšia cesta, koľko zo zdrav.hľadiská teraz dá.

apolka77
13. júl 2024

Fico je samotný Satan neradno sa ním zahrávať.
Divadielko vyzerá že sa im podarilo ...ale kto druhému jamu kope sám do nej padne. Podľa mňa on ešte skončí veľmi zle.
Jeho stvoriteľ Flašik ako dopadol?
Nie je nesmrteľný a pácha toľko zlá že nikdy by som nechcela tie jeho milióny ani byť jeho rodina, príbuzný ...jediné čo ma v gebuli je snaha moc, vládnutie a pravdaze peniaze...ti jeho ritolizaci mu kazdy deň 1000 krát opakujú aký je skvelý vodca a z toho jeho otvoru vyliezaju ako cerviky...čo už..raz sa všetko skončí ...aj tento marazmus.

apolka77
13. júl 2024

@petronelag žiadny lekári sa k jeho stavu nevyjadrili. Všetko bolo v réžii Kaliňáka.

petronelag
13. júl 2024

Však veď to hovorila riaditeľka nemocnice, že lekári nebudú hovoriť kvoli vyšetrovaniu a ich bezpečnosti. Keď povie riaditeľ nemocnice správu, aj že sa môže previezť do BA tak to platí.

viestta
13. júl 2024

@petronelag ziadna lekarska sprava o stave pacienta nebola nikdy vydana, ziadne konzilium lekarov nikdy nepustili na tlacovky, kde by sa ich mohli novinari pytat.
Vo vsetkych zabehnutych demokraciach je to bezne, ze je verejnost informovana, ked bol Zemam v nemocnici, tak vyhlasenia davalo konzilium lekarov. Ale v demokraci Orbanovsko-Ficovskeho typu sa proste manipluje s informaciam tak ako sa to vedeniu hodi. A otom vznika priestor pre konspiracie akehokolvek druhu.
Ja osobne sudruhovi uz zas panu premierovi zelam aby si uz konecne isiel uzivat tu dozivotnu rentu a nech si ju uziva tak dlho ako sa mu bude dat.

petronelag
13. júl 2024

Zeman mal diagnozu, na ktorú sa liečil, nie úraz, ktorý sa vyšetruje políciou.

viestta
13. júl 2024

@petronelag v civilizovanych krajinach informuju o stave praceneschopnych ustavnych cinitelov lekari, nie pravnici.

oli18
13. júl 2024

@enmery ake konspiracie? Staci logika 😁

ullala
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
apolka77
13. júl 2024

@ullala môžeš to nazvať fanatizmom ale nepopierateľný fakt, že tu ide o peniaze všetkých daňovníkov čiže aj moje aj tvoje ak pracuješ pravdaže. Fico a spol nerobí upratovačku v škôlke aby mi bolo jedno do akej záhuby vedú túto krajinu a že pre naše deti a vnúčatá tu zostane jedna veľká diera. Verejný činný politik sa zodpovedá za svoje skutky..ak máš pocit že čo sa deje je o k ...potom tvoj problém . Našťastie niekoľko 100 000 ľudí sa tu nedá opiť rožkom že Fico mal tak vážny stav ako prezentovali... A že za tým všetkým sa tu zatiaľ diali iné veci...keď Fico vystúpil na Devíne chcelo sa mi grcat...hra sa tu na vodcu jediného spasiteľa ...príliš mi to pripomína filmy z 30 rokov...pritom za všetku nenávisť v spoločnosti sa pričinil on a hŕstka jeho ritolizacov vrátené s tým nesvojpravnym na hrade.

marca12
13. júl 2024

Som rada,ze to konecne niekto napisal. Ja tomu tiež neverim,ze bol postreleny. Dobre zahrane divadielko nic viac.

ullala
13. júl 2024

@apolka77 povodne som zmazala moj koment, lebo sa mi nechce o tom nejako diskutovat. Takze nejako neviem ako si sa k nemu spatne dostala, ale to je fuk, asi si to citala este pred tym a zareagovala neskor. Ja nepisem, ci je to ok alebo nie. Ale takto, nebudem si zvysovat tlak politikou, ktoru neovplyvnim. Na miesto Fica tam caka dalsie zlo na miesto premiera. Ale fakt mi pride na hlavu, ba priam fanaticke, aby niekto fotil Ficovu nohu. A vytvaral okolo jeho prstu konspiracie.

rebellefleur
13. júl 2024

@marca12 postreleny bol, ale nie tak vazne ako sa vsade pisalo a hovorilo

kristiii
13. júl 2024

@petronelag ak u neho renta v takej sume nehrá žiadnu rolu, načo bola prijímaná tak narýchlo v zrýchlenom konaní?

invalida
14. júl 2024

Na výjazde vlády zaplatiť štát.Na dovolenku zdravotná poisťovňa? Takto sa žije chorým na slovensku .Buďme predsa súdržní. Ako invalid na vozíku som počul nejakú neskutočne pravdivú vec od ležiaceho pokročilého dôchodcu pri prejave slovenského premiéra.Toto je veľmi zlý človek . Stačilo mi to od dôchodcu za ktorým sa píše úžasná kapitola života. A k tej rekonvalescencii. Asi sa uživí aj polovica v utajení.
Záver?Prajem dôchodcom aby sa mali po zvýšení ich penzií tak ako to dopriali našim politikom.