Baby poraďte prosím aké používate fény, kulmy, žehličky, najlepšie 3 v 1, máte nejaké skúsenosti?
@carrot_apple no tak kaderníčky su kúzelničky...ja som skôr chcela poradiť či nepoznate nejaky overeny set kulma fen zehlicka v jednom..asi cestovný taký býva...kludne aj nieco v malom na znacku si nepotrpim len nech to funguje .
neskušali ste niekto žehličku na vlasy značky Orava? ta moj ami asi dosluhuje, veľmi pomaly sa mi zohrieva a budem musiet kupit novu.
ono niektoré žehličky na vlasy maju tu vyhodu, že zaroven služia aj ako kulma a vlasy bud krasne natočia, alebo vyžehlia
@gab_riella to robí každá žehlička. Stačí sa naučiť "grif" ako to natáčať. Sama praktikujem, skvelé vlny.
Baby, co sa tyka fenov, mam Babylis Pro - caruso ionic, je perfektny. Studeny vzduch je ten modry gombik, dalej letny, teply, a horuci vzduch, 2 rychlosti,.ta druha je mega silna - sila 120km/h. Takze urobi krasny objem. A rychlo vysusi a setrne, dokonca ionizaciou osetruje vlas a uzatvara ho. Kupila som si ho preto, lebo mam dlhe huste vlasy, a chcem ich mat vysusene za 5 - 8 minut. Je trochu drahy, ale kvalita je neporovnatelna s tymi v obchode. Pecka. Pouziva sa v salonoch. Mam ho uz asi 4.rok, neviem, ci je este v ponuke, ale urcite podobne na nete. Snura ma 3metre, fenujem sa aj v obyvacke 😀
ano, stači gif a rilučky spraviš. Len to zaberie trochu viac času. Su ale aj rotačne kulmy, ktore si vlasy tahaju same a pekne ich natočia.
@nikaosem ja mám hladké dlhé vlasy ako mona líza, môžem ich natáčať koľko chcem a aj tak mi to po hodine padne som ulízaná ako mačka, veľmi závisí aké máš vlasy...v kaderníctve mi robila vlny obyčajnou kulmou cca takou ako používali naše mamy a to teda bolo super, lenže dala aj neaký balzán, stužovač a lak nakoniec...