Fény, kulmy, žehličky na vlasy 3 v 1

nikaosem
20. jún 2017

Baby poraďte prosím aké používate fény, kulmy, žehličky, najlepšie 3 v 1, máte nejaké skúsenosti?

carrot_apple
20. jún 2017

@nikaosem ja mám hladké dlhé vlasy ako mona líza, môžem ich natáčať koľko chcem a aj tak mi to po hodine padne som ulízaná ako mačka, veľmi závisí aké máš vlasy...v kaderníctve mi robila vlny obyčajnou kulmou cca takou ako používali naše mamy a to teda bolo super, lenže dala aj neaký balzán, stužovač a lak nakoniec...

nikaosem
autor
20. jún 2017

@carrot_apple no tak kaderníčky su kúzelničky...ja som skôr chcela poradiť či nepoznate nejaky overeny set kulma fen zehlicka v jednom..asi cestovný taký býva...kludne aj nieco v malom na znacku si nepotrpim len nech to funguje .

jeennyv
21. jún 2017

@nikaosem ja som za znacku remington sety nemaju asi vsetko je zvlast a za mna ziadne sety 3v1...v takychto baleniach veci nie su ani nejak dobre ani zle proste take nijake...

nikaosem
autor
21. jún 2017

@jeennyv Ďakujem za názor, doma mám remington žehličku ale chodim na pár dní v týždni aj do iného mesta, tak potrebujem niečo také cestovné malé.

damoska
10. jún 2018
Používateľ damoska je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od damoska.

neskušali ste niekto žehličku na vlasy značky Orava? ta moj ami asi dosluhuje, veľmi pomaly sa mi zohrieva a budem musiet kupit novu.

gab_riella
24. okt 2018
Používateľ gab_riella je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od gab_riella.

ono niektoré žehličky na vlasy maju tu vyhodu, že zaroven služia aj ako kulma a vlasy bud krasne natočia, alebo vyžehlia

viera27
25. okt 2018

@gab_riella to robí každá žehlička. Stačí sa naučiť "grif" ako to natáčať. Sama praktikujem, skvelé vlny.

viera27
25. okt 2018

@nikaosem ja mam žehličku a potom rotačný kulmofen. Ten je s nastávcami, čiže aj vyrovnáva ak je to potrebné. Ale zväčša používam na také veľké vlny, alebo objem. Žehličku na menšie vlny, alebo úplne uhladenie.

ester177
19. nov 2018

Baby, co sa tyka fenov, mam Babylis Pro - caruso ionic, je perfektny. Studeny vzduch je ten modry gombik, dalej letny, teply, a horuci vzduch, 2 rychlosti,.ta druha je mega silna - sila 120km/h. Takze urobi krasny objem. A rychlo vysusi a setrne, dokonca ionizaciou osetruje vlas a uzatvara ho. Kupila som si ho preto, lebo mam dlhe huste vlasy, a chcem ich mat vysusene za 5 - 8 minut. Je trochu drahy, ale kvalita je neporovnatelna s tymi v obchode. Pecka. Pouziva sa v salonoch. Mam ho uz asi 4.rok, neviem, ci je este v ponuke, ale urcite podobne na nete. Snura ma 3metre, fenujem sa aj v obyvacke 😀

damoska
23. nov 2018
Používateľ damoska je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od damoska.

ano, stači gif a rilučky spraviš. Len to zaberie trochu viac času. Su ale aj rotačne kulmy, ktore si vlasy tahaju same a pekne ich natočia.