Ahojte ahoojte 🙂
Prosim vas nevedeli by ste mi poradit, akymi farbami by som mohla namalovat kresbu na stenu? Malo by to byt do detskej izby., .takze najlepsie by bolo nieco take, co sa nevyparuje,neskodii ;) a co dlho vydrzi :D ;) .. ak mate skusenost s nejakou konkretnou znackou? dakujem mooc 🙂
@snehulienka8 dakujem kraaasne :-*
Bud klasickymi temperkami alebo si normalne kup tie male tonovacky do klasickej bielej farby na stenu a tohovo.Tie sa ti budu aj fajn potom v buducnosti premaluvavat
@slamka555 ahoj ja sa venujem maľbe na steny
Použi akrylové ak nechceš mat potom problémy s následným pre maľovaním o pár rokov.
Temperky nevhodné
@jankakvetka vdaka 🙂 temperky by som asi nevolila .. ;) skvor tie akrylove 🙂 ako na plaatno ;) 🙂 dakujem za radu 🙂
určite akrylové farby 🙂
Malba na stenu - temperove farby, alebo akrylove, kupovane v papiernictve, alebo umeleckych/vytvarnickych potrebach, aj jedno aj druhe sa riedi vodou, rychlo schne a nezapacha ked malba omrzi, staci par krat utriet namokro, alebo ani nie a potom premalovat..mozno nekupis tolko a take odtiene ako si predstavujes, ale z toho co ponukaju sa daju namiesat pekne odtiene..ak vies nieco o malbe. Ak by ti radili synteticke farby, tak pozor, riedia sa riedidlom, schnu aj par dni a velmi silne zapachaju...ked obrazok omrzi, bude problem to zatriet.
pozri si aj:
https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/ake-farby-pouzit-na-malovanie-na-stenu/