Farba v masérskej miestnosti

cajomila
19. feb 2022

Ahojte, som masérka a plánujem spraviť zmeny v mojej masérskej miestnosti.
Zatiaľ je tam všetko ladené do biela.
Je to pekné čisté, optický to zväčšuje priestor.
Ale keďže plánujem meniť aj iné veci, napadlo ma či by som nevymaľovala aj 2 steny na nejaký jemný príjemný odtieň .
Pomôžete mi?
Predstavte si, že vstúpite do masérskej miestnosti kde vás čaká príjemný oddych a starostlivosť, ktorá farba by u vás navodila pocit bezpečia,oddychu, relaxu a harmónie?
Ďakujem za každú radu.

diamond007
19. feb 2022

@cajomila určite nič krikľavé... Skôr upokojujúce - béžová, kameninova...

cajomila
autor
19. feb 2022

@diamond007 Samozrejme, že nie krikľavé, v tom mám jasno.
Len neviem presne, ktorý odtieň.
Volila by som niečo z : béžová, čajová, pudrová, modrá ( ale tá je studená)...?

janinah
19. feb 2022

ak maju ostať dve steny biele,tak druhé dve trochu odvážnejšie-svetložltá,jemná oranžová,nie mdlé bežovité....pravdupob´vediac ja si stey v maserni ani nevšimnem,oveľa viac mi vadí hudba a ak je nie relaxačná,tak požiadam o vypnutie

cajomila
autor
19. feb 2022

@janinah Aj tá svetlá žltá ma napadla.

zuzanaete
19. feb 2022

Aj tapeta s jemnym vzorom by mohla byt fajn. Ci uz malovka alebo tapeta, tak vyberat teple farby. Pri modrej by sa mi nechcelo vyzliekat. 🙂

sense
19. feb 2022

Jemne oranžová

dadulamamula
19. feb 2022

@cajomila bleducko zelená, je to farba pokoja, ukludnuje, alebo pistaciova..
Alebo by som išla do béžovej, orieškovej..

alienkami
19. feb 2022

Mne napadla zelená, bambus, malá fontánka...

cajomila
autor
19. feb 2022

@alienkami Ťa fontánka by bola božia 🙏.
Len či by ten zvuk nepôsobil močopudne.

jasminkaj
19. feb 2022

Bola som na "žltej" masáži a mne sa to teda nepáčilo 🙈 Za mňa je biela proste TOP 👍 a doladiť peknými detailami napríklad bambus a podobne. A ak už naozaj chceš vymaľovať, tak by som išla do púdrovo-ružovej alebo hnedej. Áno HNEDEJ... v susednej dedine je taký salón, hnedá je tapeta a dosť tmavá, ale v kombinácii s bielymi doplnkami a nábytkom to vypadá mega luxusne ❤

alienkami
19. feb 2022

@cajomila nie každá fontánka robí také čľupkavé zvuky.

diamond007
19. feb 2022

@cajomila žltú a oranžovú klasicku určite nie...

simca06022011
19. feb 2022

Ukludnujuce farby, prírodné, odtiene zelenej, hnedej, sivej... Teplé odtiene, sviecky, tlmene svetlo

ja_mama
19. feb 2022

Mne na taky relax pasuje kludne aj taka tmavsia hneda - cokoladova. V tom pripade by som ale volila hnedu len jednu stenu (najlepsie oproti oknu, neviem ale aky tvar ma miestnost, aj podla toho - aby to neposobilo velmi tmavo). Ostatne steny uz len jemne kremove....a pozeram, ze kym som to dopisala uz tu padol tiez ten napad hnedej 🙂

tramtada31
19. feb 2022

@cajomila bola som v rôznych salónoch a zive farby(zlta, oranžová, zelena) na mna pôsobili rušivo a staromódne. Išla by som do slabohmedej, pudrovej, alebo nejakej luxusnej striebornej/zlatej vo forme tapety.

jasminkaj
19. feb 2022

@ja_mama
@tramtada31
Presne moja reč baby 👍 Hnedá by bola topka.

cajomila
autor
19. feb 2022

@tramtada31 Tapetovat nebudem ale veru, ťa pudrová a béžová/ slabo hnedá má lákajú
Mám tam aj veľké živé rastliny
Za mňa v jednoduchosti je krása, nechcem aby to pôsobilo prepchato a rušivo.
Mám rada vzdušné priestory.

kepassa
19. feb 2022

Ja by som zvolila bielu, farbu cistoty, kt.by som doplnila o jemne odtiene bezovej, prip.mentolovej (moja oblubena farba 😊) alebo pudrovej v doplnkoch, uteraky, sviecky, nejaka policka...

oli2782
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
mareka49
19. feb 2022

Mentolova

oli2782
19. feb 2022

Takáto izba na mňa pôsobí veľmi upokojúco😊 Zvolila by som určite niečo na tento štýl 😊
Štýl dáždový prales a podobne😍

marcellka32
19. feb 2022

Hnedá stena a biele a jemne oranžové doplnky, k tomu relaxačná hudba bez spevu,..raz som bola na thajskej a to bola paráda, a neviem či chces také služby navyše ponúknuť ako: ponúknutie čaju po masáži (dať na výber rôzne bylinkové čaje), mne to dobre padlo

savoya
19. feb 2022

Ja robim tiez masaze a miestnost ,ktoru som si na to zariadila disponuje zelenymi doplnkami,zelene vankuse,koberec,zavesy,uteraky,zeleny potah na masazny stol a tak.Dalej som si tam zavesila obraz s led svieckami,mam tam dve sosky budhu,Led sviecky,solnu lampu ,mandaly,lapac snov.

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
evaachesa
19. feb 2022

Takto krásne to majú v hoteli Partizán. Cítila som sa tam úžasne, presne takto si to predstavujem v dobrom wellnesse... jemné vône olejčekov, stíšená meditačná hudba a hlavne masérka, ktorá nemala potrebu sa vykecávať a bola pekne ticho 🙂

evaachesa
19. feb 2022

Hnedá so stlmenými svetlami na mňa pôsobí veľmi príjemne a uvoľňujúco 😊

macikovaiveta
19. feb 2022

Okrová

adriannasvk
19. feb 2022

Pana len nie oranzova a zelena,to je strasna farba a mna normalne vytaca a nie ze upokojuje...za mna nieco ako cappucino,jemna bezova,ci hneda atd....a doplnit rastiny ako doplnky. Ja som ale zastanca bielych stien a radsej doplnkami ozivit ako farebne steny

evaachesa
19. feb 2022

@adriannasvk aj za mňa zelená a oranžová nie je dobrý nápad 😳. Určite ako vravíš, jednoznačne rastliny a kľudne viac 🙂

thereisabear
19. feb 2022

Všetky steny by som dala béžovú. Na jednu možno nerušivú tapetu.