Farba na vlasy - z tmavohnedej na orieškovo hnedú

emilia485
14. mar 2014

Dobrý deň.Poprosila by som vás o radu.Mám tmavohnedé vlasy a chcela by som dosiahnuť farbu ako na obrázku,čiže orieškovo hnedú.Včera som si kúpila takú farbu,ale Syoss a vôbec mi nechytila.Akú farbu mám použiť,aby som dosiahla taký farebný výsledok?Ďakujem 🙂

grettka
14. mar 2014

sama sa neodfarbis na svetlejsiu, a uz vobec nie v drogerii kupovanymi farbami. Na prve farbenie/zosvetlenie by som urcite sla ku kadernicke, ta ti bud valsy presvetli melirom, alebo drastickejsi sposob - "stiahne" tmavu farbu, a potom nanesie svetlejsiu. Neskor uz potom mozes svetlejsou farbit aj doma, ale to prve urcite odborne.

zabiatko25
14. mar 2014

ale odfarbis aj sama...ja som tak prechadzala z tmavej na svetlu...kedze som nemala cas behat ku kadernicke, zvladla som to aj sama...
kupila som dve farby, ktore zosvetlia vlasy o 4-6odtienov a jednu svetlu hnedu, aku som chcela..najprv som zosvetlila...vyzerali ako vychod slnka 😀 potom na to dala tu svetlu hnedu a dopadlo to vcelku dobre... 🙂

jadodka
14. mar 2014

@zabiatko25 presne, takto to robia vsetci kto nechce, alebo nemoze nechat u kadernicky 70€... a v pohode to ide aj doma 😉, aj ja sa nato chystam...len sa mi nechceeee....ale mozno zajtra 😉

grettka
14. mar 2014

ak niekto rad riskuje, alebo si trufa, tak hej, ja som to skusala doma nie raz, ale nedopadlo to dobre a to som vzdy dodrzala presny cas posobenia, a potom ten chemlon na hlave som davala dokopy niekolko mesiacov. To uz veru nechcem. Takze zosvetlujem raz za rok u kadernicky, a potom uz dofarbujem doma sama. A nikdy som veru neplatila u kadernicky 70 €

zabiatko25
15. mar 2014

@jadodka no ja som to niekolkokrat takto zosvetlovala....vzdy, ked som chcela z tmavej svetlejsie...ale vzdy pre istotu som kupila dve tie na zosvetlenie, aj ked nemam az tak dlhe vlasy.ale aby som ju roztrela proste uplne dokonale na vsetky vlasy...a vyslo to vzdy... 🙂 nie je to neviem aka veda 😀 😀 😀

jadodka
15. mar 2014

@zabiatko25 presne je to uplna brnkacka..teda kto ma cvik 🙂, a
@grettka NIKDY som nemala chemlon, alebo to zle vypalilo...vzdy sa to vyborne zosvetlilo a farba v poho chytila, samozrejme som potom dala KVALITNY kondicioner, alebo nezmyvatelnu masku, a u nas veru kadernicky zato pytaju minimalne 70€, asi su pazrave....

jadodka
15. mar 2014

@zabiatko25 ja som si kupila melir-prasok, peroxid...to som zmiesala a capla na vlasy, nechala posobit pokial neboli bleducke, umyla, vyschla, capla farbu, umyla, dala kondicioner, alebo masku nezmyvatelnu, vysusila a sej haj 🙂, vyslo ma to max. 15€ sp vsetkym

grettka
15. mar 2014

@jadodka asi mas kvalitne vlasy 🙂 ja mam dost slabe a jemne vlasy, tak asi chapes, preco uz doma experimentovat nechcem 😀 U mojej som za melir a farbu platila max 50, asi mam na BA lacnu kadernicku. Ale raz rocne ma to nezruinuje, potom zvysok roka ficim na svojej syoss farbe za 4,50 a domacom farbeni 😀

bajka22
4. apr 2015

Ahojte, prosím poradte mi, aká farba chytá na stredne az tmavo hnedú, len aby nechytila do čiernej, svoje vlasy mama stredne hnede, dakujem.

evittam
4. apr 2015

@bajka22 Ahoj,jedine co ti môzem odporucit je ist k profesionalke,nakolko vselijake domace experimenty väcsinou nedopadnu dobre.😉