Farba na vlasy mi nechytila správny odtieň

viva13
30. jún 2012

ahoj, prosím o radu, stále si kupujem rovnakú farbu na vlasy, odkedy sú na trhu tie penové tak len tie, doteraz nebol žiadny problém, včera pred farbením som mala blond a ked som si včera zafarbila tak som mala hnedé. dnes ráno som si dala zase blond a nepomohlo farba je stále hnedá pomooooooooooc

sisaha
30. jún 2012

@viva13 ale ved hnedu farbu na blond iba farbou nezmenis... To musis ist kadernicke, ktora ti ich najskôr odfarbi a potom môže zafarbiť..
opačne to ide - svetle vlasy na tmave ide lahko..., ale opacne uz nie 😉

viva13
autor
30. jún 2012

@sisaha ale ja som mala blond a farbila blond farbou a neviem ako ale vznikla hnedá a to používam rovnaký odtieň?

sisaha
30. jún 2012

@viva13 ahaaa, a cislo na krabicke zodpovedalo cislu na tube??? To sa mi este nestalo, aby odtien bol iny... 😨

viva13
autor
30. jún 2012

@sisaha ano mala som 2 farby a v obidvoch krabičkách číslo sedí, kedže som sa dala ostrihať stačila mi 1 farba. no mala som blond a farbila na blond tou istou farbopu ako inokedy a mala som hnedéééééé 😢

sisaha
30. jún 2012

@viva13 fíha, no tak s tym ti bude musiet pomoct asi iba kadernicka a potom si budes musiet dat pozor na tu znacku, ktora ti to spôsobila... 😒