Farba na vlasy Casting creme gloss

brmbuska47
28. apr 2015

Ahojte, som na materskej s dvoma maličkými deťmi, doteraz som chodila ku kaderníčke, ktorú som mala overenú. Dávala mi do farby nejaký slabší peroxid, pri farbení ma pokožka nepálila a vlasy mi vôbec nechutne nevyrastali. Skôr sa farba vymývala a nebolo to vidieť. No dať 28 eur je teraz pre mňa luxus a zvažujem, že si kúpim farbu v drogérii. Máte niektorá skúsenosť s Casting creme gloss? Vďakáááá

viera77
28. apr 2015

ano, mam, uz niekolkorocnu, z mnozstva vyskusanych farieb mi najlepsie sadla, pouzivala som pocas oboch tehotenstiev a momentalne aj dojcenia, velky vyber odtienov, prijatelna cena, bez amoniaku a pre mna velmi dolezite, ze nesteka z vlasov, u mna velka spokojnost🙂

zabina27
28. apr 2015

ja som s nou tiez byvala spokojna, dlho som pouzivala, len prave cez MD by som chcela prejst na nejaku svetlejsiu farbu, tak si teraz moc nefarbim, ale uz sa mi to velmi nepaci, tak asi zacnem zase 😀 teraz som si kupila garnier, tak uvidim,ci sa nevratim ku casting. ja som si vedela zmiesat 2 odtiene, vzdy som bola spokojna a presne, nebolo velmi vidiet odrasty, ona sa pomalicky vymyvala do dalsieho farbenia, tak to bolo take "plynule"

katarinam85
29. apr 2015

tiež niekoľko rokov používam túto farbu, som s ňou maximálne spokojná, je bez amoniaku, pekne vonia, super sa nanáša...za seba môžem len odporučiť 😵

brmbuska47
autor
29. apr 2015

Diky kocky uz som si ju kupila. Mam vlasy 11 tyzdnov bez farbenia, take pieskove a kupila som si tmavy karamel, dufam, ze nebude prilis tmava.. zajtra idem na to.