Farba mi chytila na tmavohnedo

nikkyniks
14. aug 2014

Dievky moje ... ja mám o mesiac svadbu, to by nebolo nič, ale bola som včera u kaderníčky ... a stal sa taký veľký problém. Mala som Svetlo hnedé vlasy so svetlými pramienkami ... včera mi kaderníčka namiešala farbu, lenže mne tá farba chytila trocha inak, mám tmavohnedé vlasy. Ako sa jej zbavím ? Už sa bojím farbiť hlavu, včera som celý deň preplakala, nebola som ani vonku, lebo fuj fuj fuj ! :D vyše roka som sa zbavovala čiernych vlasov, konečne som mala svetlé vlasy a zrazu bum, som zase tam, kde predtým :(

ammellia
14. aug 2014

Mala si to okamzite reklamovat.
Treba ist ku kvalitnej kadernicke, ktora tmavu farbu stiahne a da ti zelany odtien.

nikkyniks
autor
14. aug 2014

No hej, len zasa budú trpieť vlasy, veď už včera som ich mala poguzelné, mi musela 10 cm strihať ... a akou farbou to teraz dáme dole ... budem zelená, alebo aj horšie ...

bonaqa2013
14. aug 2014

No v Snine je asi ťažko nejaká kvalitná kaderníčka. Skúsila by som sa ísť poradiť do vačšieho mesta. Min. Prešov, Košice. No a samozrejme zabehni tam kde Ti to robili a pekne krásne ich pošli .... za takéto služby. Že čo teraz máš robiť. Sťažuj sa majiteľke, alebo vedúcej kaderníctva. Ale čím skor, najlepšie hneď. A nedaj sa opinkať....

nikkyniks
autor
14. aug 2014

Joooj, som bez nálady, je mi z toho všetkého zle ... krásne, budem vyzerať ako gaštan na svadbe ... pochybujem, že mi to niekto za mesiac stiahne ... :(

nikkyniks
autor
14. aug 2014

Ešte mi povedala, že farba sa vymyje do mesiaca a bude taká ako predtým, tak to jedine, že budem 5x na deň vlasy umývať ... a aj tak to nepomôže :( Ja sa nechcem vydávať taká :((((((

ammellia
14. aug 2014

@nikkyniks ved nestresuj, ja mam prirodzene tmavohnede(skoro cierne) vlasy a aj som rovnakou farbou prekryvala sediny. Po jednom 3,5 hod sedeni som odchadzala s krasnou bledsou hnedou farbou. Ale fakt to chce niekoho dobreho, co sa vyzna.

nikkyniks
autor
14. aug 2014

@ammellia no, kto sa vyzná, tu v Snine asi nikto ...

ammellia
14. aug 2014

@nikkyniks ako ti radili, chod do vacsieho mesta, hladaj referencie. Hlavne uz neexperimentuj.

evittam
14. aug 2014

@ammellia Presne tak, choď ku dobrej a kvalitnej kaderníčke čo používa aj kvalitné farby - hlavne bez amoniaku a podobných sračiek. A taká čo vie čo robí a nebudeš mať problém. Ja si farbím vlasy u mojej vizážistky už cez 10 rokov cca každé dva mesiace a mám krásne a kvalitné vlasy.... 🙂 A určite si to mala reklamovať, nech ti vráti peniaze - mňa by teda vôbec nezaujímalo, že ako rýchlo sa to vymyje a podobné drísty - ona je tá čo to mala urobiť podľa objednávky. To akože keby si si objednala fén a prišla ti kulma tak "to sa možno spraví" 😀 , alebo chcela by si len podstrihnúť a ostrihala by ťa na krátko - že to dorastie?! Služba nebola vykonaná na základe tvojho želania - objednávky - reklamovať...

nikkyniks
autor
14. aug 2014

@evittam Bože, srať 15€ keď je tu všetko nemágavé ... už viem, že k nej sa ani česať nejdem, budem chcieť drdol a zrobí i kučery a nechá tak ...

bonaqa2013
14. aug 2014

@nikkyniks to čo znamená keď je tu všetko nemágavé. Snažíme sa Ti pomocť, ale reaguješ aj na nás agresívne. Jedine zrušiť svadbu resp. preložiť - keď sa tak nechceš vydávať....

evittam
14. aug 2014

@nikkyniks Tak to hej, len čo by ťa ešte viac "nasrala" 😀 . Vykašlať sa na ňu a ešte jej urobiť medzi známymi len tú "najlepšiu" reklamu 😉

evittam
14. aug 2014

@nikkyniks A nejde o tých 15,- Eur ale o princíp a o to, že keď to nevie nech to nerobí a radšej sedí doma na zadku. To by som ti ja lepšie spravila a to som ekonómka, ale po rokoch chodenia ku kvalitnej a odbornej kočke viem ako sa čo robí....

nikkyniks
autor
14. aug 2014

@evittam Najlepšia ja, čo budem komu hovoriť :D hrozné, pol roka mi vlasy na svetlé dáva a zarzu mi tresne zasa tmavo hnedú ... že ďakujem :D

lilysk
14. aug 2014

@nikkyniks Chod k moru na 2 tyzdne a budes blond to ti garantujem 😉))

nikkyniks
autor
14. aug 2014

@lilysk Kúpiš mi dovolenku ? :D Pôjdem ...

ichbinich
14. aug 2014

AKo pisali ostatne, reklamovat ako prve. Ako druhe ist k inej kvalitnej kadernicke, spytaj sa na referencie, hoci aj tu na koniku. PRESNE vysvetlit problem a aku farbu chces, pripadne si dones fotky.
Podla kvality farby sa vymyje skor alebo neskor, to ano. Zevraj baby sampon vymyva farbu z vlasov. Ak mas teda chut sama experimentovat. Ale pozor, to je sprava od agentury JPP, nemam ani vyskusane, ani overene! Najlepsie bude, ked sa zveris do ruk kadernicky a radsej nebudes experimentovat sama, lebo ich este fakt budes mat zelene 😉
(Inak, svagrina si raz dala ze svetlu blond a mala ich krasne gastanove 😝)

lilysk
14. aug 2014

@nikkyniks Svadobna cesta v predstihu 🙂
Inak bez srandy ak si platila 15 eur tak to nebude nejake extra kvalitna farba - ja som raz tak mala tmave a som si denne 2 krat umyla hlavu silnym samponom a do 4 dni som mala svetle 🙂

nikkyniks
autor
14. aug 2014

@lilysk a názov silného šampóna ? tak nepýtala viac, keď videla, že som sa zrevala :D

sissmiss
14. aug 2014

@nikkyniks mesiac pred svadbou...len tak ma napadlo, nie si nahodou tehotna? Mne vtedy chytanu vsetky farby naopak, co ma chytit na svetlo chyti tmavo a naopak, zaujimave efekty vznikali a kadernicka ci farba v tom boli nevinne...stalo sa mi to vela krat, takze viem urcite ze su v tom hormony

nikkyniks
autor
14. aug 2014

@sissmiss Som 4 mesiace po pôrode ... dúfam, že niesom zasa tehotná ... a farbila som sa už pôrodu a chytilo ma normálne 🙂

adri266
14. aug 2014

@nikkyniks citala som, ze ak chces,a by sa Ti napr vymyla farba na skalpe, tak treba umyvat so samponom proti lupinam. Tak vyskusaj.
A pokial viem, tak kadernicka by Ti mala vediet odfarbit vlasy, t.j. dat farbu dole.

dalavra
14. aug 2014

@nikkyniks mne sa stalo to isté pred mesiacom a mala som permanentnú farbu, nie zmývateľnú. Na druhý deň som si rozdrvila 6 tabletiek acylpyrinu v troche vody - na kašičku a do toho ešte vytlačila head end shoulders citronovy. Navlhčila si vlasy a všetko to do nich votrela a poriadne napenila, natiahla na hlavu mikrotenove vrecko a 45 minut nechala pôsobiť. Počas tej doby som to občas pošúchala, lebo pena sa rýchlo stráca. Už počas toho šúchania mi do umývadla kvapkala farebná pena a keď som vlasy umyla mala som farbu skoro ako pred fabením.
Skús to, ja verím že to pomôže. Daj mi potom vedieť 🙂

lilysk
14. aug 2014

@nikkyniks Ja pouziva tento - maju v DM
http://1.bp.blogspot.com/-PVqZqxtLoy8/UZD3a23UF...

Tento ma aj harmancek tak vytiahne farbu 🙂

sissmiss
14. aug 2014

@nikkyniks aj pocas dojcenia mi chyta farba inak, nie take rozdiely ako pocas tehotenstva ale urcite inak ako bezne. Riesila by som to asi radsej v nejakom lepsom kadernictve, ze by zrusili tu farbu co mas alebo odfarbili

nikkyniks
autor
14. aug 2014

@adri266
@dalavra
@lilysk
@sissmiss
Dievčatá ďakujem, snáď mi nejaká z Vaších rád pomôže, bola som pri jednom kaderníkovi ap ovedal, že musím minimálne týždeň čakať,a tak mi zrobí niečo iné, pretože ak by začal teraz dávať peroxid a sérum, vlasy by mi zhoreli, alebo odpadli samé od hlavy, pretože ja mám behom roka a pol 7x menené vlasy, tým, že som odfarbovala z čiernej na blond ... a že jednoznačne je to chyba kaderníka, že musela vidieť, keď mi nanášala farbu na hlavu, že tmavne ... a nie svetleje ...🙂 takže tak ..