Fake bake samoopaľovací krém

kristina0511
5. dec 2011

Ahojte baby,chcela by som vyskusat FAKE BAKE original samoopalovaci krem..mate niektora skusenosti s nim,alebo inymi podob.znackami(napr.XEN TAN,ST.TROPEZ..)?dakujem 😎

kuwait
6. dec 2011

Ahoj,ja mam bielu pokozku ako ty a volakedy som dost experimentovala ale som to napokon vzdala,vzdy som vyzerala akoby spinava,hlavne na krku to bolo des 😠 islo to dole na bledych satach to robilo cmuhy.Este som nenasla taky krem ktory by vyzeral dobre aj na druhy den ale to moze aj zalezat od pokozky ci je sucha alebo mastna a ako velke su pory.Ja som to teda uz vzdala si hovorim som biela no a co a komu to vadi nech si trhne 😀

margoca
6. dec 2011

ahoj, fakt vrelo odporúčam...ja som tiež veľa experimentovala so samoopalovacími, nakoľko mám strašne bledú pokožku, (bohužial slnko ma nejak extra nechytá) a toto leto som si objednala http://samoopalovacisvet.sk/?31,he-shi-express-... kukni link a som bola nadmieru spokojná. Prirodzený hnedý tón a vzhľad pleti, žiadne oranžové fľaky...je to fakt supeeeeeeer! 😎 😀

kristina0511
autor
6. dec 2011

@margoca presne tu stranku sompozerala..musim to veru skusit 🙂
@kuwait ja som tiez pouzivala rozne samoopalovaky z drogerie a O bodov 😒 toto je uplne na inej baze ako tieco som pouzivala.potom dam vedietked objednam,aky je 😀

pipinka88
13. jan 2012

Ahojte,
ja tiez odporucam jedine Fake Bake...ziadne flaky, super farba... 😀

luci1208
5. apr 2013

Ahojte,
určite FakeBake...super farba a hlavne príjemná voňa: 😵 vela som experimentovala no konecne som nasla samoopalovací krém ktorý vyhovuje aj mojej jemnej pokožke 🙂
vrelo odporúčam www.samoopalovacisvet.sk

renka2020
7. mar 2014

ahojte baby viete mi poradit daky dobry samoopalovaci sprej alebo mlieko ake mate skusenosti<

lucinkaboz
21. dec 2015

aku farbu mal krem, zelenu? dakujem

hanicka312
9. feb 2016

@lucinkaboz nema byt zeleny ale hnedy... prvy co som objednala bol super, fakt som bola spokojna, tak som objednala aj druhy krat ale uz sprej a nie mlieko..a ten sprej mi prisiel zeleny 😠 tak som im pisala ze o to ma znamenat, ze akoze sorry ale 30 eur v prdeli, oni mi odpisali ze ich to mrzi, ze mohlo sa stat ze pri prevoze sa narusil uzaver a produkt tym padom zoxidoval..ale vratit som ho nemohla, akuart mi ponukli kompenzaciu ze pri najblizsej objednavke mam zdarma nejake bambucke maslo ci co to v hodnote 10e...takze asi tak nejak 😔

lucinkaboz
14. feb 2016

@hanicka312 ahoj akože vratotit si ho nemohla? samozrejme že mohla a mala právo,alebo si to mala poslať na soiku, tam by ich to mrzelo, keby dostali 300 eurovu pokutu.
Ja som ten krem poslala jednej intern. stránke naspať, so žiadostou o reklamáciu, vratili mi všetko aj poštovne. Krem nemal slovensky prelad, ani datum vyroby a spotreby.
Ziadny krem ti nezoxiduje cely,za dobu prevozu, nie je to možné, uzaver sa nemá ako poškodiť, podvodnici

ale_na
16. jún 2016

Ahojte prosim vas je nejaky krem ktory naozaj pomoze? Mam bledu plet a uz neviem co vyskusat :-\ opalit ma neako nechce 😀 😀 😀 😀

silvapokorna
30. jún 2016

@ale_na Ahoj. Ja mám odskúšaný Dove Summer Revived. Majú dva odtiene, tak začni ako ja svetlejším a postupne natónuješ a prejdeš na tmavší odtieň. Je príjemný aj ako hydratačné mlieko na pokožku, takže máš dva v jednom. Mne sa dobre rozotiera a fľaky nemám, takže spokojnosť. Odporúčam sa potom veľa nekúpať, až pred ďalšou aplikáciou. Ja si dám ľahký peeling, oholím nôžky a po osušení sa rovnomerne natriem a nechám tak 3-4 hodiny pôsobiť. A super, perfektný výsledok.