Fajčenie marihuany

qwer2019
4. júl 2022

Ahojte, niekto v našej bytovke fajčí trávu q keďže večer je jediná šanca mať otvorené okno, vždy nám to vbehne do bytu. Mám 2 a 3 ročné deti, čiže ma to strasne hnevá... Domovníčka je totálna krava. Bývame tu rok, a od začiatku s ňou nie je reč, pretože sme mladý prisťahovalci, v auguste bude rok čo sme tu... Čo mám robiť? Aj sa snažím pozrieť z okna odkiaľ to ide, ale nevidím nikoho, iba mužský hlas počujem, bohužiaľ neviem identifikovať. Ja už som fakt zúfalá, a neviem kam sa pohnúť ďalej...

anavixy
4. júl 2022

Choďte pred bytovku a pozrite ci nevidno… hoci to asi nebude joint no možno zachytíte svetielko 🙈 potom dotycnemu vysvetli ze ta mas deti, nech si huli inde a ked nepomoze, vies co robit…

lorin29
4. júl 2022

@qwer2019 mate vysoku bytovku? Marihuanu je dosť cítiť čiže si myslím ze aj na chodbe by to cítiť bolo záleží kde to fajčia a podla toho by sa možno dalo zistiť... Mame podobných susedov

marlent
4. júl 2022

Mali sme tiez travohulicov rovno pod balkonom...raz ma tak nasrala ze normalne som jej sla zaklopat ze ked pojde fajcit travu nevh mi zaklope zavrem si okna tal sme takto fungovali...nastatie je uz prec

qwer2019
autor
4. júl 2022

@lorin29 iba 5 poschodovu, a citit to aj na spoločnej chodbe na schodisti. Ja bývam na jednotke... no zatiaľ sa mi nepodarilo vystopovať

qwer2019
autor
4. júl 2022

@anavixy no kým by som obišla celý barak, tak by už mal asi aj dohúlené... lebo mame nemáme zadný vchod, a huli just na tej strane do dvora, kde není vchod.

savanna
4. júl 2022

Skoda, ze nevies, kto to je, tam by bol proces rychly - povyhrazat sa zavolanim policie a asi by to dotycnym nebolo jedno, keby im hrozila za to basa. Ked hovoris, ze huli do dvora, tak na ten dvor sa asi da dostat? Stalo by mi to za to raz tam vybehnut a popozerat, odkial to ide.
Inak, toto je zivot asi v kazdej bytovke. Ja tiez citim dym, raz z jednej strany, raz z druhej. Niektori ludia vidia zmysel zivota v tom, ze cele hodiny fajcia na balkone a pozeraju do blba. S tymi fajciarmi je to horsie, nic neporusuju, neda sa s nimi nijako skoncovat. U tej marihuany je to ine, tam sa to da poriesit.

aliziana
4. júl 2022

@qwer2019 "Domovníčka je totálna krava" - a čo, ona má zisťovať, kto to fajčí?
Okrem toho, už sa to volá Zástupca vlastníkov, a volia ho obyvatelia bytovky, kľudne sa na tú prácu prihlás Ty nabudúce...
PS: Marihuana (aj obyčajné cigy) aj mne vadia

qwer2019
autor
5. júl 2022

@aliziana to zisťovať nemusí, vôbec by som sa nečudovala, keby to aj vie... tu ide skôr o to, že by nebola vôbec nápomocná, ani keby za nou prídem z menom, tak sa na mňa vykasle a nerieši... čo by mala riešiť... A je totálne fuk, ako sa to presne volá. To je také slovičkárenie...

barborachors
5. júl 2022

domovnicka s tym nic nechce mat, nechce byt do toho zapletena. Ak chces zistit kto to je, vsimaj si viac susedov, vymysli zamienku a obklopkaj vsetky dvere, ze cosi potrebujes, hlavne piatok vecer, ale upozornujem, policia s tym neurobi nic, budu sa vyhovarat ako tvoja domovnicka lebo na domovu prehlaidku nemaju pravo a ani z nicoho nic ho nezastavia na ulici ze ukaz travu. Mas len 3 moznosti - zistit kto huli a poprosit nech nehuli (co je zasa zasah do jeho sukromia) a on aj tak bude hulit alebo sa odstahovat alebo si na to zvyknut. Nic ine s tym neurobis.

marlent
5. júl 2022

@qwer2019 ak zistis ktp to je normalne cjod za nim...dohodni sa nech ti klopne prezvoni zavries okno vgbavene