Prosím vás viedeli by ste mi dať radu alebo nápad čo by som mohla riešiť alebo aku hlavnu problematiku by som mohla riešiť pri teme fair trade? Ďakujem
@biokozmetika hej studujem ekonomiku a musíme uviesť v soč nejakú problematiku čo budem riešiť , veď to poznáš
@alicbe držím prsty, ozaj je najrýchlejšia forma získavania info priamo od zdroja, ktorý by tie info mal mať, a teda ten obchod a už podľa toho sa ti môže téma nejako "vyšpecifikovať" 😉 dôležité je aby ťa tá téma aspoň trochu aj zaujímala a bavila- to sa ti bude písať omnoho ľahšie 😎 držím prsty nech to máš rýchlo za sebou 😉
@biokozmetika hej hej diki za radu ty si mala o com ak sa mozem spýtať?
@alicbe ja už si ani presne nespomínam tak dávno to už bolo 😀 mala som čosi ako vplyv personálu na kvalitu služieb v hotelierstve (ja som bola ekonomika- obchodná fakulta so zameraním na cestovný ruch)-v podstate som cez dotazníky oslovovala hotely a UZ
@biokozmetika jaaj tak no pekne teda ja som na oa
tak celkovo to je veľmi zaujímavá téma ale mňa by možno najviac oslovilo z toho: deti ako pracovná sila v non fair-trade výrobkoch alebo ekonomickejšia téma- konkurenčná analýza príbuzných výrobkov/podnikov a porovnanie fair trade výrobkov a klasického výrobku čo sa týka ekonomických nákladov a ceny. inak závisí čo študuješ: ak psychológiu tak možno to prvé, ak ekonomiku tak to druhé a ak politické vedy tak možno hospodárske podmienky (výhody na trhu a podpora štátov v EÚ pri fair-trade výrobkoch, medzinárodné dohody). možno osloviť firmu, ktorá ponúka fair trade výrobky 😉 téma na diplomku?