Ahojte žienky, prosím vás, dajú sa na fb. skryť len niektorí priatelia ( teda aby som ich videla len ja , nie ostatní )? Všetkých naraz si viem skryť, ale osobitne mi to nejde.
A ešte otázočka- keď si otvorím chat, niektorí priatelia tam majú pri mene zobrazený mobil, aje kedy boli naposledy prihlísení ...., niektorí zas nie a pritom viem, že boli na mobile. Dá sa to nejak nastaviť, aby nebolo vidno kedy som sa prihlásila ?
Ďakujem pekne za každú odpoveď.
@sisaha @liz_lemon -ďakujem pekne za odpovede . Ja používam práveže skoro stále mobil , tak asi to bude vidno tie moje prihlásenia....
A ešte predsa len jedna otázka - stalo sa vám, že ste poslali niekomu súkromnú správu, on si ju prečítal, ale nie je o tom potvrdenie ? ( napr. videné,alebo seen vtedy a vtedy ) ???
@awalancha3 - no mám samozrejme aj iné problémy , dávnejšie som tu kadečo zmysluplné riešila , aj radila, ale teraz proste potrebujem poradiť s takýmito blbosťami každodenného života.... 🙂
@monnaa No ono dá sa nastaviť tak, aby si videla len jednotlivcov, ale ide o to, že ten zvyšok neuvidí teba. Jedine tak, že pod chatom dole klikneš na to ozubene koliesko s názvom "Možnosti" a potom vyberieš "Pokročilé nastavenia". A tam dáš koho máš skryť. Čiže musíš vyklikať asi takmer všetkých a nechať tých, ktorých vidieť chceš. Lenže to spôsobí to, že tých čo tam napíšeš ťa ani neuvidia online a je to zdlhavé. A navyše akonáhle sa prihlásiš cez mobil, tak táto možnosť na mobile uložená nie je a aj tak uvidíš všetkých a aj oni teba.
Ten telefonik nezmažeš, ak ideš cez mobil, tak aj vypíše rovno, že si momentálne online cez mobil a ak sa odhlásiš tak vypíše, že koľko minút dozadu si tam bola.
A posledná otázka - stalo. Ale len vtedy ak som písala s priateľom, s ktorým píšem na fb cez iný chat, ktorý s FB je prepojený. A to má tu vymoženosť, že ja ak dačo napíšem, on si to prečíta, ale neukáže mi "seen". Tí, čo mi odpíšu normálne, tak to vidím vždy. A ešte ak známy mi odpisuje cez mobil, tak vtedy to nevypíše.
Snáď som pomohla 😉
...tvoje starosti a Rotschildove peniaze...........a zivot by bol Raj............