Ahojte. Pred chvíľou som bola vybratá do extrémnych premien. Nájde sa tu niekto,kto bol v extrémnych premenách? Chcela by som sa popýtať zopár otázok. Ďakujem
@natalia1997
@sonsiiik bola v extremnych premenach
@sonsiiik bola nedávno
Wau obdivujem ta ze si sa dala nato... Z koľko kíl ideš chudnut?
Si mladá baba 25rokov to pôjde super dole držím palce
Gratulujem a drzim palce 🙂
@natalia1997 ja som sa v roku 2019 bola v top 30 ľudí z ktorých už malý vybrať tých čo pôjdu do vysielania a premeny. Musela som v tomto štádiu skončiť lebo som zistila ze som tehotná.
@natalia1997 neboli už csstingy a natáčania ukončené?
@natalia1997 vybral si ťa už Maroš? Lebo až vtedy si 100% súťažiaca 😉 pokiaľ viem sú len castingy nie? To ich bude ešte asi 3 potom budú natáčania,lekár a potom nastupuje posledna komisia ktorá má posledné slovo ...od prvého castingu ktorý som mala v novembri som až v máji vedela ze som súťažiaca
@sonsiiik mne vtedy koncom marca 2019 volali ze ma posielajú k lekárovi a vtedy som im vravela ze nemôžem pokračovať lebo som tehotná. Potom som tam bola začiatkom roku 2020 a odbili ma slovami ze co vlastne od nich chcem, čo bolo trochu od veci, tak som zavrela dvere ze uz extrémne premeny nikdy viac. Venovala som sa dieťaťu a teraz idem svoju obezitu riešiť chirurgický.
@gloria31 ako chirurgicky?
@gloria31 ja som absolvovala aj dr. A potom prišiel mail ze sa všetko pozastavuje....potom mi stále vyvolavali ci mam záujem pokračovať a tak som do toho išla....ale rok a pol to trvalo pre tu koronu ...ale oplatilo sa čakať....a už si schudla sama ? Ideš odstraňovať kožu? Môžem sa opýtať kam?
@sonsiiik a kedy ste vedeli že si vás Maroš vybral
@adrianka7d áno
@gloria31 a ty mas daku velmi vysoku vahu z kt sa ti nedari schudnut, ci preco bandaz zaludka?
@bublinka1426 mam váhu obrovskú. Proste viac ako posledná žena co bola minulý týždeň
@sonsiiik proste to nemali v hlave upratané. Ja sa snažím to upratať si už pred tou operáciou. Ta operácia všetko nevyrieši. Už teraz viem ze budem musieť chodiť k psychologovy aby som nesklzla do opačnej strany ako je obezita. Chcem schudnúť aby som sa mohla vrátiť k športu. Teším sa na tu operáciu ale priznám sa ze sa aj bojím....
@gloria31 treba si o tom hlavne veľa zistiť ako podviazat lebo im sa ten žalúdok natiahol naspäť...neviem si predstaviť ísť do niečoho takého...my sme mali aj v EP psychologičku takisto.....hlavne jesť porcie s mini kelimkou si neviem predstaviť....a ty si športovala? Co sa stalo ak sa smiem opýtať že si teraz obezna....
Veľmi sa vám čudujem, že tu kravinu vôbec pozeráte a nieže sa tam ešte chcete prihlásiť… je to otrasná ponižujúca šou kde o zdravie súťažiacich nejde - ide o bombastických efekt, nezdravé a veľmi zaťažujúce chudnutie. A aj tak veľa tych ľudí priberie všetko späť časom.
@top_manazerka... veľa ľudí to aj namotivuje so sebou niečo zacat robit. Pre mňa je ponižujúca napríklad Farma, Chata ci co to je, Zámena manzeliek(ov) a pod.
@natalia1997 ahoj ja som nebola nemam odvahu sa tam prihlasit, ale drzim ti palce, kolko mas cca kil a rokov?