Extrémna krížová cesta

alexas56
23. mar 2023

ahojte, išiel už niekto z Vás extrémnu krížovú cestu ? Je to cca 45 km trasa a ide sa to v noci. Chcem túto výzvu absolvovať, ale kedže som nebola, chcem vedieť načo sa pripraviť. Ďakujem🙂

martinmmartin
23. mar 2023

Vsak chod v ramci pripravy cez den 22,5 km peso niekam a naspät. Budes mat pomerne dobry obraz ze o co ide. Plus daj poslednych 10% so zavretymi ocami

sheila121
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kika147
24. mar 2023

@sheila121 to sli peso? Ako dlho im trvala cesta?

janulka1802
24. mar 2023

Tak minimálne mať nejakú kondičku by bolo namieste.

sheila121
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
nekonecna_katastrofa
24. mar 2023

@sheila121 Prosím ťa nedávaj jej falošné povzbudenie. Človek, ktorý sa toto pýta na nete asi nemá absolútny odhad svojich síl. 780 km za 2 týždne = 55 km denne. To je hrozne veľa ak človek nemá žiadne skúsenosti a odhad svojich síl.
@alexas56 Ja som bola v Taliansku 2 týždne, 30 km denne. Vtedy som nemala bohvieakú kondičku, každým dňom to bolo lepšie, ale po prvom dni som ľahla na zem a zaspala na betóne! Myslela som, že už sa nepostavím. Neskôr s manželom sme chodili veľa na turistiku, trúfnem si povedať, že sme dosť zdatní, najdlhšia jednorazová trasa bola cca 37- 40km a večer sme mali čo robiť so sebou. 45km je dosť ak nemáš skúsenosti. Zváž si svoje sily, prostredie kde tá KC bude, aby si nenarobila problémy sebe a druhým. Či sa dá na ktoromkoľvek úseku skončiť a dostať bezpečne domov. Ak máš ešte nejaký čas, skús ísť jeden deň na 20km prechádzku, sleduj svoju kondičku, sily. Zober do úvahy aj to, že pôjdete v noci, tým pádom nebude príjemných 20 stupňov ako cez deň, ale chladnejšie. Veľa šťastia a hlavne sa múdro rozhodni.

sheila121
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
alexas56
autor
24. mar 2023

@nekonecna_katastrofa Ďakujem pekne za odpoveď. Každý deň chodím so svojím psíkom 15 km. Cez víkendy prejdeme aj viac. Myslím si, že kondične som natom ok. Skôr ma zaujímalo či to už niekto v niektorom meste absolvoval a ako to cca prebiehalo🙂 Ďakujem.

alexas56
autor
24. mar 2023

Ďakujem kočky za všetky odpovede. Verím, že to všetci zvládneme do úspešného konca a bude to skvelý zážitok.

estellas
15. jún 2024

@alexas56 ahoj, ako to dopadlo ?

alexas56
autor
21. jún 2024

@estellas ahoj, bola som aj tento rok. neskutočný zážitok 🙂 54 km peši v noci, bola som sama prekvapená svojou kondičkou, ale nebola som absolutne unavená...do cieľa som prišla medzi prvými

estellas
21. jún 2024

@alexas56 Tak to som rada že to tak dopadlo.