Baby dnes som nakúpila za 31€ .. pýtala sa ma pani či uplatníme body povedala som áno - mala som tam okolo 200.. ani pin nevypytala nič.. a po zaplatení pozerám Appku a zrazu tam mám 500 bodov.. chápete tomu? Ja nie :D
A mala si uplatnenú zľavu? Ak si tam mala 200 bodov, ja mám teraz v ponuke kupón 10x viac bodov za nákup, čo v tvojom prípade je cca 300 bodov, to dáva spolu tých 500 bodov, ale asi si nezískala zľavu, ak si ani pin nedala… Či tak to nebude?
Ved aktivovala ti extra body 10x viac bodov za nakup, to je zjavne to co sa pytala a ked si prikyvla, tak aj urobila.
Ahaa jasne tak to je to čo sa pýtala.. už chápem.. vďaka
Kedysi sa 10násobok bodov uplatnil automaticky, ak si zákazník aktivoval kupón. Po novom (pred niekoľkými mesiacmi) si tento kupón (rovnako aj 25násobok bodov na detský sortiment- babyjoker) môžete aktivovať, ale pri pokladni sú zamestnanci povinný sa opýtať zákazníka, či kupón chcú uplatniť v danom nákupe. 🙂 takže, buď sa zamestnec zle opýtal pretože tu nejde o uplatnenie bodov, ale o násobok bodov, alebo ste možno zle pochopila. 🤷♀️
@radka1303 ja som bola trochu zamyslena či som niečo nezabudla.. asi som to zle pochopila,. Ale priateľ hovorí že sa pýtala doslova či uplatníme body na nákup čo tam mám nazbierané.. tak neviem.. ale sedí to určite na ten 10nasobok bodov
Ak sa pýtala na uplatnenie bodov a nedávali ste PIN, tak sa potom zle vyjadrila. Body sa nedajú uplatniť bez zadania PIN. Mala sa vás teda opýtať, či si chcete uplatniť kupón na 10násobok bodov. 🙃
Precitaj si čo máš na lístku napísané