Externý bazén

zuzulienkam
24. mar 2018

Ma niekto odporúčanie na firmu čo realizuje komplet dodávku externých bazénov aj s prekrytim?

zuzu1122
24. mar 2018

@zuzulienkam Mountfield

lianka123
26. mar 2018

Exclusive pools pezinok

zuzulienkam
autor
26. mar 2018

@lianka123 osobná skúsenosť?

lianka123
26. mar 2018

@zuzulienkam ano. Mam to doma. Vsetko zalezi od ceny. Mame keramicky samocistiaci so slanou vodou. Nemusis sa o to starat. Voda je stale cista. Ziadne listie ani spina, vycisti sa sam. Servis maju fakt skvely.

zuzulienkam
autor
26. mar 2018

@lianka123 super...dakujem...skúsim si vypýtať ponuku. Pozerala som ich stránku a vyzerá to skvelo. Oni robili komplet aj s výkopom a inštaláciu?

lianka123
26. mar 2018

@zuzulienkam nie. Oni len polozia vanu a zapoja technologiu. Vykop a technicka miestnost je realizovana klientom. Bazen prinesu na hranicu pozemku. Dostanete technicky vykres.

jonas17
26. mar 2018

@zuzulienkam diamond..ceská firma, na slovensku má pobočku, robili sme presne pred rokom..jamu sme vykopali, zabezpečili zloženie..oni založili, dodali techniku, máme slanu vodu..ale nechápem, že žiadna udržba.že listie a tak? ved musíme sledovať slanosť, zbierať listie a chrobáky musíme sami so sieťkou..či? inak som spokojná, máme rok, tak ešte vychytať všetky chyby, lebo jednoduchšie je to s chlorom, so solou má voda tendenciu zelenieť...

jonas17
26. mar 2018

diamond ti vie aj jamu vykopať, aj zabezpečiť žeriav, ale je to zbytočne drahé, my sme si zohnali bager a žeriav s rukou v okolí a vyšlo to podstatne lacnejšie

lianka123
27. mar 2018

@jonas17 to je to, ze compass ponuka samocistiaci system. dole v bazene su filtre, je to napojene na elektriku, ten bazen sa cisti sam. nas bazen je nedaleko od stromov a rano tam nie je ani listka. dokonca pri betovani bazena sa bagristovi podarilo supnut lopatu betonu do bazena. bazen sa vycistil sam, bez toho aby sme museli nieco robit. oni na zimu, bazen zazimuju a na leto bazen odzimuju a pouzvias celu sezonu. my mame aj vyhrievany ale mam aj virivku tak sme ho dali zazimovat.
@jonas17

dilino
27. mar 2018

Mountfield osobna skusenosť ja mám bazén kruhovy AZURO 400 dávame tam 10 tisic litrov vody ale na betonovom podstavci lebo tu je spodna voda kde ja bývam mám ho na podstavci urobene presne na mieru priateľ vyrobil akuratne pre bazén ale pripravte sa na kopec roboty čistenia chémia sa musi kupovať voda veľa ma to výhody ale aj veľa nevýhod finánčne naročne veľmi chémia sa musi dávať každy jeden deň pred kúpanim a na to že je krátke leto musite ratať s vrátenim investicie možno do dvoch rokov

zuzulienkam
autor
27. mar 2018

No my by sme chceli práveže zabetonovany aj s prekrytim. A pravdepodobne so slanou vodou a čistiaci samo.

slavkadud
28. mar 2018

@dilino mozem vediet na zaciatku kolko vas to vyslo?

eliska13
28. mar 2018

@dilino ale,keď zratas čas benzín vstupné pre 4 osoby jedlo, straty súkromia možnosť, že sa deti u Vás na dvore zabavia kedy chcú je to neporovnateľne
My sme išli na kúpalisko a 40 eur len vstupné a jeden obed nanuk...

eliska13
28. mar 2018

@slavkadud Mountfield mal super zľavy vo februári všetko za polovicu, ale aj tak sa to teraz celkom dá.
Znami majú bazén z Pezinka firmu neviem, druhí z

adriannasvk
28. mar 2018

@lianka123 Mozem sa opytat ake rozmery mate bazena a aka bola priblizna cena? 🙂

eliska13
28. mar 2018

@zuzulienkam z Marimexu

lianka123
28. mar 2018

@adriannasvk teleso s osvetlenim, technologiu a vantagae (samocistiacim systemom) bolo 17tisic eur, ak sa bavime o celom bazene s vykopom, bazenovou dlazbou a alukov prestresenim tak ta cena je 27tisic eur. velkost je 6,2 krat 3,6

adriannasvk
28. mar 2018

@lianka123 dakujem za info🙂

dilino
28. mar 2018

@slavkadud okolo 3000 eur ale zo všetkým aj s vymurovaným kockami ako som pisala ja mám na vrchu na podstavci vybetonovanom tak aj tam sa kupoval material takže bazén pieskova filtrácia,solárni čierný ohrev,sprcha, plavák na chémiu schodiky,vnutorna bazénova folia a v cene bola aj plachta na zakrytie ale to je tak že ked sa potrha plachta zakryvacia tak už sa neda zošiť ale musi sa kúpiť nova čo stoji okolo 15 eur ak stoji počas zimi tak sa musi nechať vodou naplneni s tým že sa musi čistiť každý deň aj prázdny aj ked sa nikto nekúpe ale prislušenstvo ako je piesok špeciálny chémia nenormálne peniaze a ja som si neskôr dokúpovala aj ohrievač na vodu ktorý ma stál 550 eur to zohreje vodu až na 40 stupňov zbytočna draha investicia a navratnosť penazi je možno do 3 rokov nakoľko chémia sa musi kúpovať a nezarobiš na tom nič lebo ked sa pridu okúpať pribuzny tak neideš od ných pýtať peniaze za kúpanie a voda no my sme hlásili odber vodarňam 10 tisic litrov vody a účet 50 eur fúklo ako do vetra každy rok zbytočna oštara a ked to nevieš čistiť a zavolate si službu tak na mesiac budete platiť fajne dalšie peniaze takže to je na rozmyslenie keby že si mám ešte raz vybrať nikdy viac a chémia na mesiac aj 50 eur takže zbytočnosť.

dilino
28. mar 2018

@eliska13 no ved áno ked viaceri lenže ked ako pišem investicia sa vráti možno do 3 rokov chémia veľa stoji voda taktiež čistenie ked to neviete lebo to pomocou takých vzoriek vody ktore sa z bazéna berie pred kúpani musi sa dať dostatočna chémia aby sa netvorili riasy no veľa roboty na každého rozhodnuti ale ja nikdy keby že sa mám rozhodnuť to len som sa ulakomila ale ako vydim tak len peniaze to ťaha ale na každeho je to rozhodnti a voda veľa tiež stoji.

dilino
28. mar 2018

musi sa kúpovať rozjasnovač,vločkovač, PH- taký prášok take ako lakmusove papieriky Folcul a Chlor prášok a Chlor šok takže to každý z ných stoji aj 8 až 15 eur na mesiac a možno aj na kratšie ked sa kúpe aj v zime a tortura čisteným každý deň ráno.

demetria
28. mar 2018

@zuzulienkam
Mali sme slanu vodu 12r., spociatku velka spokojnost, ale uz by sme do toho druhykrat nesli. Ta sol postupne koroduje vsetko. Nielen technologiu (odisla a nie raz), ale aj dlazbu okolo bazena a je problem, ze co s nou po sezone, ak spustas cast objemu. Neslanu vodu vypustis na zahradu, ale so slanou to nespravis. Do kanalizacie nesmies, vodu musis mat vyriesenu na svojom pozemku.

eliska13
28. mar 2018

@dilino ja som si tiež dala nacenit od Mountfieldu a brala by som iba bazén na tom príslušenstve piesková filtrácia, schodíky majú strašne narazené sumy to by som kúpila inde, solárny ohrev by som nechcela, ohrievač na vodu ty si už brala taký kvázi nadštandard🙂ale tiež si na to prišla až časom....chémia ano to sú 10,15 eur záležitosti, ale my to chceme len na leto....

eliska13
28. mar 2018

@dilino vodu máme zo studne zadarmo

dilino
28. mar 2018

@eliska13 no tak aspoň že tak ale zohriať ju musite ked sa chcete okúpať predsa v studenej vode sa nepôjdete kúpať aby ste neprechladli ja akurát sa chystám svoj predať netreba mi ho a napriklad ten ohrievač mám úplne novučičky ešte neviem či aj nie v zaruke komplet zabaleny od nova ani som ho nevybaľovala

dilino
28. mar 2018

@eliska13 lenže ked skonči leto a nechate ho stať aj v zime musi tam byť napustena voda tým pádom ju musite čistiť ja mám aj vysavač aj sieťku na zbieranie nečistot my sme to tak robili lebo sa vám na spodku urobi taka mazľavina a potom sa to už ťažko očistuje a plachta taka tam sa musi zakryvať proti tomu aby vám tam nič nenapadalo a na tu ked bude v zime padať sneh tak sa roztrha a to sa už zašiť neda ani strojovo lebo to je tak schválne robene aby mali odbyt tak stoji 15 eur dvakrát som ju kúpovala

sofistikovana123
28. mar 2018

Ahoj my sme stavali s bazenovy svet www.bpa.sk. Ti boli skveli, vypracovali projekt, postavili bazen, vsetko. Skvela komunikacia aj pristup.Viem ze stavaju hodne aj v Rakusku a dokonca stavali aj aquaparky a povyhravali ocenenia, co u mna dost zavazilo, kedze bazen je investicia na dlhu dobu a chces to mat spravene poctivo 🙂 drzim palce, bazen je na leto paradny. Na veci k bazenu odporucam potom e-shop: bazenove prislusenstvo. Tiez pristup na nezaplatenie, rovnako ako ceny. Mountfield je nekvalitny... za mna urcite nie. Drzim palce 🙂

damoska
10. júl 2018
Používateľ damoska je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od damoska.

ake prislušenstvo k nemu máte a hlavne by ma zaujimalo akým sposobom ho čistite? Mate na to nejaký vysavač, alebo ako?

sonka1981
24. júl 2018
Používateľ sonka1981 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od sonka1981.

filter, niečo na čistenie vody a bazenový vysavač

anulienkalenka
23. aug 2018
Používateľ anulienkalenka je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od anulienkalenka.

bazenový vysavač tiež teraz hladame a našla som super na toprobot, takže doporučujem