Studujete tam niektora, mam zopar otazok, da sa dohodnut aby sa chodilo aj menej ako raz tyzdenne? Dakujem.
@airamka25
ahoj ja studujem prvy rocnik externe,a po pravde ta nikto nekontroluje ci chodis na prednasky pravidelne (u nas je to kazda sobota) niekedy sa zapisujeme na papier ale to ta moze niekto zapisat ked nemozes prist... 😉
@katkaapetko jej diki 🙂 a inak ako skola? Uroven a tak, aky odbor studujes?
@airamka25 studujem na FF ucitelstvo...zatial len prvy rocnik teda prvy semester 🙂 ty sa hlasis kam?alebo budes?
@katkaapetko ja na aplikovanu informatiku 🙂
Ahojte, neviete mi niekto poradiť?? Tiež mám záujem ísť študovať na UKF do Nitry externe a to učitelstvo nemeckého jazyka a výchovy k občianstvu, no chcem sa opýtať, aké sú podmienky prijatia na štúdium? Stačí mať z nemčiny diplom z jazykovej školy na úrovni B1, alebo musím mať z nemčiny maturitu? Prosím poradte, tí ktorí viete 🙂
Ahojte, viem, ze tato tema je par rokov stara, ale chcela by som sa opytat, bab co studuju externe na UKF, ako je to s prednaskami? 28.9 mi zacina skola na pedagogickej fakulte (predskolska a elementarna pedagogika). To naozaj su prednasky kazdy piatok a sobotu? Dakujem
@airamka25 to ti asi najlepšie povedia na študijnom UKF 😉 ...známa chodí externe a chodí asi3x za mesiac ale vždy je tam 2 dni ,buď piatok+sobota alebo sobota+nedeľa