Externé štúdium + dieťa

scrimshaw
1. mar 2013

externé štúdium (na pedagogickej fakulte UK v BA) + dieťa - dá sa to zvládnuť? 🙂 máte skúsenosti?

kacena4
1. mar 2013

@scrimshaw neviem ako stare dieta mas, ale ja som mala 3 deti najmladsie malo 1,5 roka ked som statnicovala a dalo sa to zvladnut. je to len o kompromisoch a pomoci od rodiny a partnera. 😵 😵

sussanne1208
1. mar 2013

@scrimshaw Ahoj, ja som začínala externé, keď mala dcérka 1,5 roka. Občas to bolo náročnejšie, ale som vďačná rodine, ktoré mi pohola ako sa dalo.... Ak máš niekoho, kto ti bude pomáhať, tak sa to bude dať.... 🙂

kzuzka
1. mar 2013

ahoj, ja som začínala externé študium s bruškom a končila s dvoma deťmi, bolo to niekedy ťažšie a to nehovorím, že sme chodili na externé obaja teda aj manžel. S pomocou opatrovateľky sa to dalo zvládnuť, ale boli noci ked malému išli zúbky a ráno trebalo vstávať na skúšku...to už nebolo na Áčko, držím palce

lunnita
1. mar 2013

ahoj mne sa moje dieťa narodilo, ked som mala pred sebou este jeden rok denného štúdia! a zvladli sme. ked si to dobre zorganizuješ tak to bude jednoduchšie

luciannka83
1. mar 2013

Všetko sa dá zvládnuť, ale je to masaker. Ale závisí aké máš veľké deti. S malými deťmi je to štúdium po nociach.